Skoro jasno
15°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Toto je Jasminin otec! Prekvapivé video, Rytmus sa nezdržal komentáru!
Zdielať na

Toto je Jasminin otec! Prekvapivé video, Rytmus sa nezdržal komentáru!

Archívna reportáž

Jasmina Alagič už podľa mena neutají, že jej pôvod siaha kdesi na Balkán. Ku svojim koreňom v Bosne sa hrdo hlási. Nikdy netajila ani to, že jej otec je moslim, mama kresťanka a Maďarka. Samotná Jasmina sa narodila v Nemecku. Nečudo, že z tohto mixu vznikla taká energická žena, akou je mama malého Sanela.

Hoci sa o Jasmininej minulosti a láskach veľa nevie, dvoch mužov neutajila. Jeden bol hráčom drsného amerického futbalu, druhý mal údajne blízko k bratislavským mafiánskym kruhom. Srdcu človek nerozkáže, no aj pri pohľade na Rytmusa je jasné, že Jasmina má jednoducho slabosť pre "zlých chlapcov".

Drsnejší muži priťahujú mnoho žien a evidentne mala podobný vkus aj Jasminina mama. Tá sa totiž pred rokmi zamilovala do boxera z mestečka Tuzla v Bosne. Enver Alagič prišiel do Bratislavy na zápas a tam preskočila iskra.

Rytmus šťastie na otca nemal, o to viac sa snaží sám byť dobrým otcom:

​Pár sa presťahoval do nemeckého Stuttgartu, kde sa narodila aj Jasmina a jej staršia sestra Alexandra. Napokon sa ale vrátili na Slovensko, no manželstvo nevydržalo. Aktuálne žije Jasminin otec vo Viedni, rovnako, ako jej sestra. Aj preto tam Jasmina chodí tak často. A teraz odhalila čosi viac zo súkromia jej otca.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

65 rokov... Ráno beh, večer box. Už vyše 50 rokov kazdy deň. A ja sa ledva rozbehnem?‍♀️ #daddy

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Hoci je už v dôchodcovskom veku, so športom Enver Alagič nikdy neprestal. "65 rokov... Ráno beh, večer box. Už vyše 50 rokov každý deň. A ja sa ledva rozbehnem," napísala Jasmina obdivne k videu, na ktorom jej otec predvádza skutočne obdivuhodné pohybové schopnosti.

Jasmina pridala pred časom na Deň otcov aj krásne vyznanie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Deň Otcov❤️ toho môjho objíma ten co sa ním stane o chvíľu a to je pre mňa nádherné prepojenie týchto dvoch (zatiaľ) najdôležitejších mužov môjho života. O chvíľu k Vám pribudne tretí a ja sa už teraz neviem dočkať aký parťaci Vy traja budete? Vďaka Tebe tati mam v sebe toľko temperamentu že niekedy neviem ci to vlastne je ešte v poriadku ? vďaka Tebe som nebola a ani nie som také typické sladké jemne žieňa- Tvoja balkánska natura, život boxera a túžba po synovi mi dali no ako to povedať takú tu chalansku výchovu ktorú dnes hodnotím najlepšie ako môžem, vďaka tomu má nezlomilo v živote veľa situácii práveže som vždy vedela ako z nich vyviaznut ako poriadny šéf ? A viem ze terajším Tvojim najväčším šťastím a našim tiež je ze sme Ti aj s mojou sestrou mohli konečne dopriať vytúžených vnukov❤️ Ďakujeme že Ťa mame, nášho ochrancu ktorý je vždy niekde na blízku.. #daddysgirl

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Komplimenty na jeho adresu nemajú pod video na Jasmininom Instagrame konca. Pridal sa aj zať Rytmus. "Ja som tak šťastný, že ma náš Paťko takého dedka. Vzor vo veľa smeroch aj pre mňa," napísal pekné vyznanie svokrovi Patrik, ktorý, žiaľ, podobné šťastie na otca nemal. Neraz mu vyčítal, že ho v podstate ani nepoznal a nikdy o svojho syna nejavil záujem. Malý Sanel má teda v tomto smere z maminej strany zjavne viac šťastia. Vytrvalý dedko Enver bude pre chlapca dobrým vzorom pevnej vôle.

Súvisiace články

Najčítanejšie