Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ben Cristovao a dieťaťko! Bude z neho skvelý otec!
Zdielať na

Ben Cristovao a dieťaťko! Bude z neho skvelý otec!

Archívne video

Spevák a tanečník s exotickými koreňmi patrí v susednom Česku medzi najväčšie hviezdy, najmä medzi mladými, pochopiteľne. Mnoho obdivovateľov má aj u nás, takmer 800 tisíc sledovateľov na sociálnej sieti hovorí jasnou rečou. Nečudo, že každá fotka sa teší veľkej odozve.

Ak je ale na niečo 32-ročný Ben skúpy, sú to informácie z jeho súkromia. Netreba čakať žiadne zamilované selfie s priateľkou, aktuálne ani žiadnu nemá. No aj keď po jeho boku boli napríklad česká Miss 2017 Kateřina Kasanová či speváčka Monika Bagárová, nikdy to pre neho nebola téma číslo jeden.

Tanec, spev a bojové športy - to je stred vesmíru Bena s česko-angolským pôvodom. Má rád aj zvieratá a prekvapivo, zjavne má rád aj deti.

Ben naspieval duet s Máriou Čírovou pre slovenský hudobn-tanečný film:

Pred časom pridal s nadšeným komentárom videjko, na ktorom sa hrá s malým bábätkom. To bolo z jeho prítomnosti evidentne nadšené. Jeho mame, svojej kamarátke z Kene, poďakoval za to, že mu "dovolila pohrať sa s jeho budúcim ja'".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thx @annabelonyango for letting me play with my future self ? #bennycristo meets #kenzotheprinceofkenya

Príspevok, ktorý zdieľa Ben Cristovao (@bennycristo),

Teraz pridal ďalšiu fotku s malým dieťatkom. Dokonca s hashtagom #kmotor a nemyslel to vôbec obrazne. Už pred dvomi rokmi sa skutočne stal kmotrom malej Elly a pre dievčatko má stále slabosť. "Ben pozerať rozprávky a hladkať Elle nožičky!" zavelila vraj mladá slečna a neostávalo iné, ako jej vyhovieť. "Správna ženská si povie, čo má rada," dodal jej kmotor Ben.

Nečudo, že po ďalšej fotke s malým dieťaťom sa aj v komentároch začali množiť otázky na speváka, kedy bude mať vlastné. V najbližšej dobe zrejme nič podobné nehrozí. Ben má aktuálne iné priority a najmä, ešte zjavne nestretol tú pravú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie