Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Filmová Hermiona prichytená s novým frajerom! TO je ale fešák!
Zdielať na

Filmová Hermiona prichytená s novým frajerom! TO je ale fešák!

Archívna reportáž

Britská herečka Emma Watson sa už dlhé roky prezentuje ako hrdá feministka. Okrem boja za rovnosť oboch pohlaví sa o jej súkromí toho veľa nevedelo. Z každého, kto sa objavil po jej boku, urobili médiá zaručene jej nového partnera. V roku 2015 mala dokonca randiť s princom Harrym.

Posledný muž, ktorého meno sa v súvislosti s Emmou skloňovalo, bol jej herecký kolega z Harryho Pottera. Mal ním byť Tom Felton, predstaviteľ Draca Malfoya. Zdá sa, že ani to nebola trefa do čierneho. Avšak potom, čo bola Emma na jeseň odfotená v londýnskej pekárni s neznámym mužom, sú dnes jeho tvár aj meno už známe.

Emma Watson (30) sa naposledy blysla vo filme Malé ženy a téme žien sa venuje aj na inej, než na hereckej báze. Emma je totižto zapálená feministka a rovnoprávnosť žien dokonca obhajovala aj svojou slávnou rečou na pódiu Spojených národov.

V minulosti sa šepkalo aj o Emminom vzťahu s princom Harrym:

​Nebolo to ani tak dávno, keď na margo svojho milostného života Emma povedala, že jej neprekáža byť single, napriek tomu, že si dlho zvykala. Dokonca tvrdila, že je veľmi šťastná vo vzťahu sama so sebou. Napriek tomu, že o partnerovi po jej boku sa viedli iba dohady, zdá sa, že aj muži majú v jej živote svoje miesto.

Emma sa aktívne angažuje v oblasti zrovnoprávnenia žien na celom svete:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“We urge G7 leaders to be as brave as women and girls are every single day. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We expect G7 states to urgently adopt, fully implement and fund, the most ambitious legislative frameworks on combating gender based violence against women in order to create a fair, safe and dignified world for its constituents. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ This goes beyond politics, and left and right. We are simply asking member states to protect universal human rights and be the leaders we know they can be. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ As human beings, please do not be passive bystanders to the attacks and roll backs we see happening all around us and every day on women’s rights all across the world - be active participants in moving us forward.” ~ @g7 Gender Equality Advisory Council, Paris 2019

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Charlotte Duerre Watson (@emmawatson),

Podľa portálu Daily Mail UK má byť Emminým vyvoleným úspešný podnikateľ z Kalifornie Leo Alexander a dokonca už mal stretnúť na krátkej návšteve Londýna aj jej rodičov. „Emma a Leo urobili čo sa dalo, aby svoj vzťah utajili. Potom, ako ich v októbri spolu načapali, si Leo vymazal všetky sociálne siete,“ zveril sa zdroj z herečkinho prostredia. Avšak ani to 30-ročnému Leovi nepomohlo k uchovaniu jeho súkromia. TAKTO prichytili milencov už na jeseň v roku 2019.

Toto je Emmin nový frajer, Leo Alexander Robinton:

​Jeho kolegovia v práci boli vraj celkom prekvapení, keď zistili, že randí so svetoznámou herečkou, odhalenie jeho identity bolo iba otázkou času. Leo mal dokonca v minulosti pracovať vo firme, ktorá predávala výrobky z kanabisu. Napriek všetkému treba páru uznať, že udržať identitu Lea v tajnosti vyše polroka, je naozaj obdivuhodný výkon.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie