Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Gáboríkova Ivana sa vybrala na rande! Vyobliekaná a vo vysokom štádiu tehotenstva!
Zdielať na

Gáboríkova Ivana sa vybrala na rande! Vyobliekaná a vo vysokom štádiu tehotenstva!

Archívna reportáž

Mnohé bežné aktivity musia ísť v karanténe bokom, to však neznamená, že si niektoré príjemné chvíle človek nedokáže nasimulovať aj v prostredí domova. Tak, ako to urobila napríklad aj krásna tanečnica Ivana Gáboríková (33) počas uplynulého víkendu. Počasie prialo, a tak tehotná kráska vhupla do letných šiat, skvostných sandálov a vydala sa na rande.

Ivana sa ale ani náhodou nedopustila záletníctva, ani neporušila žiadne nariadenie. Vyrazila si so svojím manželom, 38-ročným hokejistom Mariánom Gáboríkom, rovno na terasu ich vlastného domčeka. Priestory ich luxusného obydlia totiž umožnili, že si atmosféru kaviarne navodili priamo na ich priestrannej terase. Posedenie v objatí zelene už len dodalo tú ideálnu letnú atmosféru.

Kto chce, hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody. Gáboríkovci našli spôsob ako si spríjemniť chvíle v karanténe a zároveň osviežiť romantiku vo vzťahu. Mnohí sa týmto nápadom inšpirovali a na Ivanu zniesli spŕšku pochvalných komentárov. „Dnes mam rande s mojím mužom u nás na terase. Tak sme sa obaja dohodli, že sa nahodíme do iného oblečenia ako domáceho úboru,“ napísala k fotke Ivana.

Marián na svoju krásnu polovičku občas právom žiarli:

​​Tanečnica vyzerá aj počas tehotenstva výborne a zdá sa, že jej neuberá ani na energii, ani na nálade. Na jej instagramovom profile to hýri farbami a skvelo vyzerajúcim jedlom. Svojich fanúšikov pravidelne zásobuje chutnými receptami a dámy informuje o najnovších módnych vychytávkach.

Podľa rastúceho bruška je termín pôrodu už za dverami, no Gáborikovcom sa stále darí držať tajomstvo o pohlaví ich bábätka. Fanúšikovia pri pohľade na fotky Ivaninho bruška iba márne hádajú. „Ja som mala pri oboch chlapcov také špicaté brucho. Necháme sa prekvapiť,“ nadhadzuje jedna fanúšička udicu a ostatné ženy sa chytajú. „Podľa bruška to bude skôr chlapec, tiež mám dvoch a špicaté som mala aj ja,“ pridáva sa druhá.

Ivane to aj v tehotenstve veľmi svedčí:

Dámy sa teda zhodli, že pár privíta na svet chlapčeka. Či tipovali správne pohlavie, ukáže až samotný deň D. Avšak v jednom sa zhodnú všetci, a to je, aby dieťatko spolu s rodičmi bolo zdravé a spokojne.

Súvisiace články

Najčítanejšie