Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Len 6-ročný syn známeho speváka bojoval s rakovinou. Už je jasné, s akým výsledkom!
Zdielať na

Len 6-ročný syn známeho speváka bojoval s rakovinou. Už je jasné, s akým výsledkom!

Archívna reportáž

Tri roky si užívali sladký pocit rodičovstva, keď prišla zdrvujúca správa. Rodičia trojročného chlapčeka si museli na jeseň v roku 2017 vypočuť krutý verdikt lekárov, ich synčekovi diagnostikovali rakovinu pečene. Spevák Michael Bublé (44) a jeho manželka okamžite zavesili svoje kariéry na klinec a venovali sa záchrane života svojho malého pokladu.

Po troch rokoch boja o Noahov život konečne svitá na lepšie časy. Náročná liečba v USA, zdá sa, zabrala. Spevák sa totiž pochválil živým vstupom v spoločnosti svojho, dnes už šesťročného, synčeka na sociálnej sieti. Malý chlapček vyzerá spokojne a nechýbal mu ani úsmev na tvári.

Podľa informácii denníka Daily Mail UK, mal chlapec po troch rokoch poraziť zákernú rakovinu pečene. Michael Buble so svojou manželkou, argentínskou modelkou, Luisianou Lopilato (32), porušili svoju zásadu neukazovať deti na sociálnych sieťach a rozhodli sa radosť zdieľať so svojimi sledovateľmi.

Michael potvrdil, že napriek nepriazne osudu, ho nič nezastaví v tvorbe a vo veciach, ktoré ho napĺňajú:

​Michael je známy svojím emotívnym prejavom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

For those who missed the Global Citizen One World: Together at Home concert, here’s my performance of “God Only Knows.” @glblctzn

Príspevok, ktorý zdieľa Michael Bublé (@michaelbuble),

V piatok na svojom profile spevák zdieľal live video, kde spolu so svojou manželkou vzdali úctu a vďaku všetkým zdravotníkom bojujúcim v prvej línii. Počas ich rozhovoru vstúpil pred kameru aj malý Noah, ktorého rodičia prizvali k sebe, aby pozdravil divákov. „Toto je náš superhrdina. Máme dvoch ďalších superhrdinov, ale tento chlapec je pre nás obrovskou inšpiráciou a  bolo pre nás veľmi inšpiratívne spraviť aj toto a privítať ho takto vo vašich domácnostiach po celom svete,“ odkázal svojim sledovateľom Michael.

Po dlhých rokoch ukázal spevák so svojou manželkou malého Noaha verejne, v live videu na Instagrame:

Spevák má so svojou manželkou tri deti, ročné dievčatko menom Vida a 4-ročného chlapčeka Eliasa. Michael Bublé sa narodil v Kanade a svojim džezovým štýlom dokázal osloviť svetové publikum natoľko, že bol niekoľkokrát nominovaný na Grammy a viackrát získal cenu Juno, ktorá sa v Kanade udeľuje každoročne tým najlepším a najzaujímavejším domácim interpretom.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie