Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Slávny spevák priznáva: Desím sa samoty, snívam o staršom mužovi!
Zdielať na

Slávny spevák priznáva: Desím sa samoty, snívam o staršom mužovi!

Archívna reportáž

Po tom, čo úspešný spevák zavesil na sociálnu sieť fotku samého seba, ako sedí psychicky zrútený na schodoch svojej vily, sa na neho spustila vlna kritiky. Tú odštartovalo vyjadrenie známeho komika a kritika celebrít, Ricky Gervaisa. Podľa neho nemajú milionári nárok nariekať za dverami ich luxusných príbytkov, kým zdravotníci v prvej línii riskujú život, aby vyhrali boj s koronavírusom.

Teraz sa 27-ročný Sam Smith snaží obhájiť a tvrdí, že fotka bola myslená ako žart a bola iba zle pochopená. Navyše priznal, že bojuje s iným problémom, ktorý karanténa urobila ešte pálčivejším. A to je fakt, že je už nejakú dobu nezadaný.

​Podľa Daily Mail UK sa pre isté rádio vyjadril, že od roku 2018, keď sa rozišiel so svojím vtedajším partnerom Brandonom (26), že samotu neznáša dobre. Hneď po rozchode sa prihlásil do exkluzívnej internetovej zoznamky, no doteraz ešte vážnejší vzťah nenašiel. „Prvé týždne som si hovoril, bože veď ty si single'. Tak som sa prihlásil na tú zoznamku a bolo to hrozné,“ opisuje svoje prvé dni po rozchode spevák.

S touto piesňou sa Samovi definitívne podarilo preraziť vo svete hudby:

Spevák, ktorý označil sám seba ako bezpohlavného, necíti sa teda byť ani mužom ani ženou a necháva sa oslovovať ako „oni“, by chcel skúsiť randiť so starším mužom. „Chcel by som to skúsiť s niekým starším. Potrebujem niekoho, kto má vášeň a svoj vlastný štýl,“ prezradil svoje túžby spevák hitu Stay with me. „Je fajn, keď môžem randiť cez telefón. Už som to roky nerobil a chcel by som zažiť nejakú romantiku,“ povedal o svojich túžbach.

​Sam sa tiež vyjadril, že rozchod s jeho ex bol veľmi bolestivý a najhoršie obdobie prežíval práve počas svojho minuloročného turné. Depresiu zo samoty prežíval podľa vlastných slov počas nabitého pracovného programu ešte intenzívnejšie. „Myslím, že je to zodpovednosť a tlak, ktorý má privádza do týchto stavov,“ zamýšľa sa Sam.

Spevák sa podľa vlastných slov neidentifikuje ani s jedným z dvoch pohlaví:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ok beauties. It’s time to get into your dresses. Who’s with me? Let me see your gorj looks ???‍♂️

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Smith (@samsmith),

Priznal, že sa mu ťažko pozerá na iné zamilované páry. „Je ťažké zdielať šťastie s druhými, keď sa sám cítim pod psa.“ Svoj príspevok spred niekoľkých týždňov, ktorý vzbudil takú vlnu nevôle, ospravedlnil práve svojim momentálnym rozpoložením. „Zdieľal som to s humorom, ale nebolo to dobre pochopené, ale určite v tom nebolo nič zlomyseľné. Na mojom profile zdieľam príspevky tak, akoby tam boli iba moji blízki priatelia,“ uzavrel nedávne nedorozumenie Smith. Napriek tomu, že spevák neurobil nič trestuhodné, možno si do budúcnosti už rozmyslí, čo bude zdieľať na svojom verejnom profile, kde ho sleduje až 15 miliónov sledovateľov.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie