Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dominika predbehla Ivanu Gottovú! Zverejnila VŠETKO o svojom otcovi!
Zdielať na

Dominika predbehla Ivanu Gottovú! Zverejnila VŠETKO o svojom otcovi!

Archívna reportáž

O vzťahu Ivany Gottovej a najstaršej dcéry zosnulého maestra Karla Gotta, 46-ročnej Dominike, sa toho už popísali veľa. Vo všeobecnosti sa podľa všetkých náznakov jednej či druhej strany dá povedať, že rozhodne nie sú kamarátky. Napokon, prečo by aj mali byť.

K dobrým vzťahom medzi vdovou po Karlovi Gottovi a jeho dcérou Dominikou iste nepridá ani jej ostatná aktivita. Pre portál Blesk.cz sa totiž rozrozprávala so svojom otcovi. A nejde len o pár viet.

Dominika toho povedala dosť na celé obsiahle špeciálne vydanie, čo iste nepoteší Ivanu, ktorá si robí na Karla tak trochu monopol. Najmä s ohľadom na to, že Dominika sa snaží zabrániť odvysielaniu dokumentu, ktorému venoval jej otec dlhé mesiace, takmer do posledných dní života. Pre špeciál vytiahla Dominika mnoho fotiek z rodinného albumu, pozrite si ich TU.

Dominika sa so smrťou otca vyrovnáva len ťažko, evidentne najdojatejšia bola aj na rozlúčkovej omši:

​Dominika rozpovedala všetko nielen o vzťahu s otcom, ale zašla aj hlbšie do rodiny. Prekvapila najmä informácia, že Karel nebol jediný umelec v rodine. Jej starý otec bol úspešný herec. "Nežil s nami, bol veľmi obsadzovaný, a hoci pochádzal z Prahy, angažmán mal v Karlových Varoch. Ak ste filmoví fajnšmekri, môžete ho poznať napríklad z filmu Prednosta stanice, kde si zahral toho pravého prednostu," prekvapila Dominika informáciou o legendárnej komédii s Vlastom Burianom v hlavnej úlohe.

Dominika opätovne po 8 rokoch sfunkčnila svoj Instagram, pridala napríklad aj fotku z večere s kamarátmi v jej novom byte:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Cheese degustations with my friend neighbours ?

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Gottová (@dominika.gottova),

Príjemnú spomienku na hviezdneho starého otca ale vystriedala desivá. Dominika mala osem rokov, keď sa stala svedkom smutnej udalosti. "Babičkina smrť bola pre mňa traumatickou záležitosťou aj preto, že zomrela doma a boli sme to my, s mamou, kto sme ju našli po návrate z prechádzky ležať mŕtvu na zemi," povedala Dominika o smutnej udalosti. Stará mama zomrela na rakovinu, v krvi najstaršej Gottovej dcéry tak koluje potenciálne hrozba tak z otcovej, ako aj z maminej strany, ako sama povedala.

Súvisiace články

Najčítanejšie