Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ondrej Kandráč sa ukázal vonku s tehotnou manželkou! Rúška dole a TOTO odkazujú!
Zdielať na

Ondrej Kandráč sa ukázal vonku s tehotnou manželkou! Rúška dole a TOTO odkazujú!

Archívna reportáž

Už onedlho sa rodinka Kandráčovcov rozrastie na päť členov. K Emke a Ondríkovi pribudne začiatkom leta súrodenec, ktorého pohlavie zatiaľ Ondrej s Erikou neprezradili.

Stále zamilovaní Kandráčovci vyrazili na malý výlet, preč z mesta, mimo ľudí. Zrejme aj pravidelné prechádzky sú za tým, že nastávajúca mamička je stále ako prútik, človek by neveril, že je už v treťom trimestri.

Tentokrát sa ale vybrali ďalej, ako len do košických parkov. Na Instagram pridal Ondrej fotku z nádrže Bukovec.

Takýto prekrásny duet zverejnili Ondrej a Erika začiatkom apríla:

Hoci sú manželmi už 12 rokov, stále sú zamilovaní ako v prvý deň, možno aj viac. Na príchod tretieho dieťatka sa už veľmi tešia. "Verím, že manželka to ako vždy bravúrne zvládne a ja sa jej v tom budem snažiť všemožne pomáhať," povedal pred časom onedlho trojnásobný otecko Ondrej.

Prechádzka v prírode je nepochybne výborný nápad, iste lepší, ako sa izolovať doma. Ondrej o tom nepochybuje.  "Dnes som si na vodnej nádrži Bukovec spomenul na jedno latinské príslovie, ktoré sme sa učili ešte na škole - lekár lieči, príroda uzdravuje. Nuž, čo dodať, asi je na tom niečo," zafilozofoval si spevák. Keďže boli v prírode a mimo davov, nebáli sa obaja zložiť aj rúška. Podľa nového nariadenia tak môžu ľudia za splnenia určitých podmienok spraviť. Nadýchnuť sa naplno čerstvého vzduchu je nepochybne v týchto časoch "liek".

Súvisiace články

Najčítanejšie