Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Schwarzenegger bude dedkom! Jeho dcéra Kate čaká dieťa s hollywoodskou hviezdou!
Zdielať na

Schwarzenegger bude dedkom! Jeho dcéra Kate čaká dieťa s hollywoodskou hviezdou!

Archívna reportáž

Pred desiatimi mesiacmi obletela svet správa o svadbe najstaršej z piatich detí bývalej kulturistickej hviezdy, filmového Terminátora Arnolda Schwarzeneggera. Katherine si vzala za manžela herca Chrisa Pratta, známeho najmä z trháku Strážcovia galaxie.

V čase, keď 30-ročná Katherine a 40-ročný Chris skladali manželský sľub, ešte o bábätku nechyrovali, no zrejme už bolo v pláne. Podarilo sa totiž celkom rýchlo, píše portál Daily Mail.

Podľa veľkosti bruška je sympatická spisovateľka zhruba v piatom mesiaci. Oficiálne ale pár zatiaľ tehotenstvo nepotvrdil, no je zjavné, že nejde len o výdatný obed. Fotky si môžete pozrieť TU.

V roku 2018 sa Chris Pratt rozviedol s herečkou Annou Faris:

​Katherine aktuálne absolvuje virtuálne turné so svojou knihou Dar odpustenia, ktorá je v USA veľkým hitom. Vzdelaním právnička zasvätila svoj život ochrane zvierat, ktorých je veľkou milovníčkou, ako vidno aj na jej Instagrame.

Aktuálne vyzývala Katherine ľudí k zodpovednému správaniu v súvislosti s pandémiou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Wearing upbeat colors helps me stay positive! My AEO and @aerie fam is doing so many awesome things to share positivity right now, including donating masks to healthcare workers and also donating money to #AmericasFoodFund. To stay positive, I like to always remind myself about what I'm grateful for each day. Today, I am grateful for my family: getting to spend more quality time with them, whenever you’re in a funk, family can bring you right out. I am grateful for my health, and I never want to take that for granted. I am also so grateful every day for all the first responders and people who can’t stay at home during this crisis. Thank you for keeping us all safe and risking so much for everyone. We are all forever grateful. What are you doing to stay positive? #AerieREAL #AerieREALPositivity #ad

Príspevok, ktorý zdieľa Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger),

Chris Pratt sa stane otcom už po druhýkrát, s herečkou Annou Farris má 7-ročného syna Jacka. Pár sa rozviedol v roku 2018 po deviatich rokoch manželstva. Hral v mnohých hollywoodskych trhákoch, ako Avengers, Jurský park, či Moneyball.

Chris venoval manželke krásne vyznanie k narodeninám:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie