Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kanye West sa po fňukaní zaradil oficiálne medzi miliardárov! Zarobil na TOMTO!
Zdielať na

Kanye West sa po fňukaní zaradil oficiálne medzi miliardárov! Zarobil na TOMTO!

Archívna reportáž

Počas 40-ročnej histórie zostavovania rebríčku najbohatších ľudí magazínom Forbes sa len dvakrát stalo, že niekto sa silou-mocou dožadoval zaradenia. Bol to prezident USA Donald Trump a saudskoarabský princ Alwaleed bin Talal. Teraz sa k nim pridal tretí ctibažný prípad - raper Kanye West.

Magazín Forbes zaradil 42-ročného rapera Kanye Westa medzi miliardárov, no venoval tomu aj obsiahly, nie práve lichotivý článok. Celé mesiace sa mal raper snažiť presvedčiť editorov ekonomického magazínu, že je miliardár. Dôkazy ale chýbali.

Kanye s fňukaním obviňoval editorov zo zaujatosti, nedbal pridať aj absurdné reči o rasizme. Keď ho dali minulý rok na titulku, spočiatku sa tešil, potom ale zistil, že ho stále nenazvali miliardárom. "Ukázal som im doklad so sumou 890 miliónov a oni ma aj tak nenazvali miliardárom," napísal a článok nazval dokonca urážlivým.

Kanye West nedbá robiť zo seba priam svätého muža:

​Začiatkom apríla sa Kanye stále nenašiel v zozname a začal zúriť, hoci stále nepredložil žiadne dôkazy dokladujúce hodnotu majetku. "Viete, čo robíte. Zahrávate sa so mnou, no ja to nevzdám a v Ježišovom mene to už nebudem viac znášať," napísal rozhorčený manžel Kim Kardashian a začal konať. Konečne jeho ľudia doručili magazínu potrebné doklady, tí to prepočítali a uznali, že majetok rapera prekročil miliardu dolárov.

​Kanye si ale nezarobil rapovaním. Obrovský úspech zaznamenala značka tenisiek, ktorú začal produkovať pod krídlami známeho trojprúžkového gigantu. Jeho túžba dosiahnuť uznanie a nahromadiť obrovský majetok sa splnila. "Keď ľudia hovoria, že je zbytočné nazývať sa miliardárom, mohol by som si na rok zmeniť meno na Christian Geniálny Miliardár Kanye West, kým všetci nepochopíte, o čom presne to je. Budem to mať na EČV," hovoril v novembri.

Kanye trpí podľa magazínu okrem márnivosti evidentne aj narcizmom a spasiteľským komplexom, čo naznačuje nielen jeho značka napodobňujúca meno Ježiš, ale napríklad aj jedna z piesní s názvom "Som Boh". Nie je tajomstvom, že sníva o poste prezidenta a kamaráti sa s Trumpom. Forbes vyjadril len obavy, koľko mu tá miliarda vydrží, keďže rozhadzuje na všetky strany. Okrem mega luxusného domu a zbierky najdrahších áut vlastní totiž napríklad aj tank.

Súvisiace články

Najčítanejšie