Jasno
16°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Meghan za prezidentku USA?! Bol TOTO jej tajný plán?
Zdielať na

Meghan za prezidentku USA?! Bol TOTO jej tajný plán?

Archívna reportáž

Najprv neveľmi úspešná herečka, potom manželka britského princa, následne vojvodkyňa a napokon útek od toho všetkého späť do USA. O možnosti, žeby Meghan kandidovala na prezidentku Spojených štátov amerických sa špekulovalo už v januári, teraz reči opäť ožili.

Žeby sa stala Meghan kráľovou manželkou je veľmi nepravdepodobné, keďže je až tretí v poradí po otcovi Charlesovi a bratovi Williamovi. Ale pravdepodobnosť, žeby mohla byť prezidentkou USA nebude oveľa vyššia. Napriek tomu stávkové kancelárie stanovili kurz, píše portál Washington Examiner.

Meghan je nepochybne veľmi ambiciózna a to, že sa stala manželkou princa jej mohlo v očiach Američanov zvýšiť kredit. No v USA ešte nikdy nemali na prezidentskom poste ženu. Mohla by to prelomiť práve herečka Meghan?

Ctižiadostivá Meghan si už skúsila aj prácu šéfredaktorky:

​Herca už na čele štátov mali, dokonca dve volebné obdobia a v pomerne historicky zásadnom čase - počas studenej vojny a jej vyriešenia. Bol to práve westernový herec Ronald Reagan, ktorého priateľstvo s Michailom Gorbačovom dekády sa tiahnúci spor dotiahlo do mierového stavu. Napokon, aj Donald Trump je niečo ako bulvárna osobnosť. Tento biznisman sa výrazne zviditeľnil v reality šou. „V minulosti se stalo už dosť zvláštnych vecí. V Oválnej pracovni už sme mali herca, teraz tam je televízna osobnosť,“ vysvetlil Pete Watt, hovorca menovanej stávkovej kancelárie.

​Američania zjavne milujú celebrity a to 38-ročnej Meghan zvyšuje šancu. No zázrak to nie je, stávková kancelária Oddschecker určila kurz na pravdepodobnosť, že sa v roku 2024 stane prezidentkou, na 100 ku jednej. Za desať eur by tak mohol človek vyhrať až tisíc, to by ale musela motyka vystreliť. Samotná Meghan sa k týmto plánom nevyjadrila a zatiaľ ich skutočne nemožno považovať za reálne.

Súvisiace články

Najčítanejšie