Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Meghan a Harry v uliciach Los Angeles! S maskami a v rukaviciach robili TOTO!
Zdielať na

Meghan a Harry v uliciach Los Angeles! S maskami a v rukaviciach robili TOTO!

Archívna reportáž

Meghan a Harry sa už vo svojom kalifornskom sídle evidentne zabývali. Nečudo, vo vile po Melovi Gibsonovi, v susedstve s Eltonom Johnom, majú skutočný luxus. Do ulíc mesta Anjelov ale vyrazili s iným zámerom, ako zabávať sa.

Harry a Meghan sa evidentne snažia získať si priazeň Američanov. Fakt je, že sa chcú venovať dobročinnosti, no na druhej strane v tejto situácii si vybrali rodičia takmer ročného Archieho pomere riskantnú aktivitu.

Vyzbrojení rúškami, šiltovkami, okuliarmi a rukavicami boli síce takmer na nepoznanie, no len takmer, píše portál wehoville.com. Ľudia spoznali najmä princa Harryho podľa jeho hrdzavých vlasov, domyslieť si, kto je po jeho boku, už bolo jednoduché. Galériu fotiek z Los Angeles nájdete TU.

Meghan a Harry započali svoj "slobodný" život:

​Odídenci z kráľovskej rodiny sa ale netárali ulicami LA len tak. Roznášali jedlo tým, ktorí pre koronavírus a karanténu nemôžu opustiť domovy. Síce nechceli, aby sa tento ich dobrý skutok zverejnil, no akonáhle ľudia zistili, kto u nich bol, sťahovali zábery z bezpečnostných kamier a dôkazy už kolujú internetom. Pred príchodom mal jeden z mužov, ktorí dostali potravinový pomoc, telefonát. "Povedala, že sa volá Meghan a je z projektu Angel Food. Netušil som, že je to TÁ Meghan," povedal prekvapený chlapík, ktorého kráľovský párik obslúžil.

​"Boli veľmi milí. Obaja mali zakryté ústa a oblečené džínsy, ale veľmi pekné. Ten hrdzavý chlapík sa mi zdal byť povedomý a to dievča bolo veľmi pekné. Potom som za nimi zbadal čierne SUV s ochrankou. Keby mi dali vedieť vopred, dal by som si svoju korunku," zažartoval muž. Organizácia, ktorá má na starosti práve roznos jedla chorým občanom, je v týchto dňoch veľmi preťažená. Preto sa rozhodli Harry a Meghan pomôcť.

​Riaditeľ organizácie Angel Food, Richard Ayoub, takto vysvetlil, ako spolupráca vznikla: "Povedali nám, že sa dopočuli, že máme veľmi vyťažených rozvozcov, a chceli nám situáciu uľahčiť. Som ohromený, že si vybrali práve nás. Naozaj sa zaujímajú o ohrozených občanov". Niet pochýb, že toto je správna cesta, ako zapôsobiť na svojich nových "krajanov".

Súvisiace články

Najčítanejšie