Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Bazén, kino či vlastná vinotéka. TOTO je luxusná vila Meghan a Harryho!
Zdielať na

Bazén, kino či vlastná vinotéka. TOTO je luxusná vila Meghan a Harryho!

Archívna reportáž

Bývalý vojvoda v rámci charitatívneho projektu odhalil aj niečo málo zo svojho súkromia. Verejnosť tak mohla prvýkrát zočiť kúsok ich nového obydlia. V luxusnej vile žije spolu so svojou manželkou Meghan a synčekom Archiem v slnkom zaliatom meste Los Angeles.

Po nie príliš úspešnom uvedení ich novej značky Archewell do života, si dal Harry reparát a verejnosti sa pripomenul skrz dobročinnú nadáciu WellChild, píše portál The Guardian. Cez videohovor sa princ spojil s rodičmi postihnutých detí a dodal im trochu guráže na ich neľahkej ceste životom.

Počas videozáznamu sa Harry nachádzal na chodbe ich domu a v pozadí môžu diváci zbadať kúsok ich kuchyne. Do žlta ladené farby zapadajú do prostredia slnečného mesta a kuchyňa sa nesie v tradičnom drevenom prevedení. Má ísť o bývalý dom známeho hollywoodskeho herca Mela Gibsona, k dispozícii sú teda aj promo fotky z predaja, ktoré si môžete pozrieť v galérii TU.

Harry je známy svojou bezprostrednosťou, čo by mu mohlo pomôcť zapadnúť do nového prostredia losangelských susedov:

​A je teda čo obdivovať. Obrovský bazén, záhrada, terasy či vlastná vínna pivnica, to sú všetko atribúty, ktoré nesmú chýbať v jednej celebritnej haciende. Harry pôsobí na videozázname uvoľnene a v dobrej nálade. Na jeho aristokratickej bielej pokožke, navyknutej na britské podnebie, je badať stopy opálenia po ostrom losangeleskom slniečku. „Mám iba jedno jedenásť mesačné dieťa, takže si neviem ani len predstaviť, aké to pre vás je,“ súcitne prehovoril vo videohovore k rodičom postihnutých detí princ Harry.

Harry zdedil jemnocit a empatiu po matke, princeznej Diane. Na udeľovaní cien charitatívnej organizácie WellChild v roku 2019, neudržal slzy pri svojom príhovore:

„Zistiť, čo všetko musíte každý deň zvládnuť, je neuveriteľné. Všetkých vás obdivujem,“ nešetril slovami chvály bývalý vojvoda. Rodičom tiež vyjadril uznanie, keďže momentálna situácia s koronavírusovou hrozbou je pre nich oveľa zložitejšia, ako pre rodičov zdravých detí. Preto ich požiadal, aby nezabúdali na silu, vďaka ktorej každý deň zdolávajú tieto nové výzvy. Rodičom podľa ich nadšených výrazov jeho teplé slová naozaj dodali odvahu bojovať a pohladili dušu. Zdá sa, že súcit a jemnocit zdedil princ Harry po svojej matke, princeznej Diane.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie