Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rytmus posadil ledva 9-mesačného syna vedľa seba do auta! Nasledovalo TOTO!
Zdielať na

Rytmus posadil ledva 9-mesačného syna vedľa seba do auta! Nasledovalo TOTO!

Archívna reportáž

Hoci sa to na prvý pohľad nezdá, Sanel Vrbovský ešte skutočne nemá ani 9 mesiacov. Podľa fotiek a videí je to totiž veľmi dobre živený a šikovný chlapček, ktorý by sa už najradšej vybral po svojich spoznávať svet. Tato Rytmus by mu to zjavne rád doprial.

Patrik Vrbovský bol obyčajný chlapec z nekompletnej piešťanskej rodiny. Navyše, po otcovi rómskeho pôvodu. To obvykle v našich končinách nebývajú práve ideálne podmienky na úspech. A predsa sa mu to podarilo.

Dnes vypredáva koncerty, môže si dovoliť spojenie so symfonickým orchestrom, úspešne podniká a je idolom mnohých. Pochopiteľne, tento úspech sa odráža aj na jeho životnej úrovni. Nikdy ale nezabúda na toho chlapca z Piešťan, ktorý sa vydal na cestu k úspechu.

Rytmus si najdôležitejšiu rolu svojho života patrične užíva:

Keďže sa Patrik prezentuje ako skvelý otec, bolo by pochopiteľné, ak by svojho syna choval ako vo vatičke a všetko mu dával na zlatom podnose. Pravdou je, že Sanel si nesporne užíva a bude užívať materiálne výhody života v zabezpečenej rodine. No tam to podľa všetkého končí.

"Mali sme debatu. Hovorím mu, syn môj, keď budeš veľký, tak nezabúdaj, že keď budeš makať ako tvoj tato, tak môžeš byť kým len chceš," vtipne prerozprával príbeh, ktorý sa zrejme ešte len stane. Je ale jasné, čo tým chcel povedať. Zjavne svojmu synovi zadarmo cestu dláždiť nebude, musí si ju vyšliapať sám.

 Všetko celkom jasne spísal v hashtagoch, ktoré k fotke pridal - "#RespektSaNedaKupit #UznanieSaNedaKupit #LaskaSaNedaKupit #DisciplinaSaNedaKupit #LegendaSaNedaKupit #VydretSiCielSaNedaKupit". A to má otecko Patrik pravdu. S jeho presvedčením sa dá len súhlasiť, či bude ale rovnako prísna aj mama Jasmina!

Súvisiace články

Najčítanejšie