Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Inokedy dokonalé telo Dary Rolins sa teraz totálne rozpadlo! Čo TO spôsobilo?
Zdielať na

Inokedy dokonalé telo Dary Rolins sa teraz totálne rozpadlo! Čo TO spôsobilo?

Archívna reportáž

Dni v karanténe zmenili rytmus aj Dare Rolins (47) a prudké zníženie aktivity si vyžiadalo svoju daň. Imunita v období jarných dní dostávať zabrať aj v normálnom režime, no v týchto dňoch to platí dvojnásobne. Speváčka, ktorá je zvyknutá žiť v neustálom pohybe, sa momentálne pasuje so zdravotnými komplikáciami.

Dara Rolins vlastní jedno z najdokonalejších tiel československého šoubiznisu. Avšak za týmto statusom sa skrýva obrovská sebadisciplína a hodiny strávené cvičením. Rozbehnutý kolotoč driny však nečakane zastavila pandémia koronavírusu. Speváčka si neželá nič iné, len zdravie pre seba a svojich najbližších.

Podľa informácii portálu Extra.cz Dara trávi čas v karanténe, prirodzene, so svojou milovanou dcérou v luxusnej vile neďaleko Prahy.  Za bežných okolností by bola speváčka v kolotoči stretnutí a koncertov, avšak karanténa priniesla aj svoje pozitívne stránky. Inak vyťažená mama sa môže teraz naplno venovať svojej dcérke Laure (11). „Má to svoje kúzlo. Robíme veci, ktoré sme spolu predtým nerobili. Sme spolu oveľa viac, viac sa rozprávame. Čas sa spomalí a pozeráme spoločne Harryho Pottera, všetky diely sme videli už niekoľkokrát,“ opisuje svoje dni strávené v izolácii.

Dara si na svojom výzore a zdravom tele potrpí:

No pohodlie a ničnerobenie si zobralo svoju daň a speváčka sa musí popasovať s menšími zdravotnými problémami. „Moje telo sa na chvíľku úplne rozpadlo, pretože malo asi pocit, že môže teraz odpočívať. Takže, opar, jačmeň na oku a teraz aktuálne mám nádchu,“ menuje svoje diagnózy vyšportovaná speváčka.

Dara sa venuje počas karantény najmä svojej dcérke Laure:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ako vidíte, začína byť dosť náročné udržať tu nahromadenú energiu v kľude:))?A pretože jablko nepadá ďaleko od stromu, aj Lola sa v jednom kuse vrtí a medzi každým slovom tancuje:).A keď na ňu zavolám, prichádza zásadne tanečným krokom????. Smejem sa tomu, krútim hlavou ale vlastne mám z jej vzťahu k pohybu extrémnu radosť☺️A pretože som presvedčená o tom, že práve TANEC je jedným z najkomplexnejších spôsobov jak udžať telo aj dušu zdravú a šťastnú zároveň, chcem vašu pozornosť nasmerovať na výborný nápad??tzv. online tréningy tanečnej školy @neytiri.sk ktorá patrí mojej choreografke @niiikaaa ? NEYTIRI prinesie tanec k vám domov:), vyskúšajte-my už sme sa namotali?...

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Napriek týmto nepríjemným okolnostiam, ktoré k jari už tak akosi patria, sa inak Dara cíti byť v poriadku. „V zásade sme zdravé, v tom najzákladnejšom zmysle slova. Takže si myslím, že by nebolo na mieste si sťažovať,“ zhodnotila Dara na záver a pripomenula tým, čo je pre všetkých ľudí v dnešných dňoch to najdôležitejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie