Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rozkošné VIDEO spievajúceho The Rocka s dcérkou! Netuší, že počuje vlastného otca!
Zdielať na

Rozkošné VIDEO spievajúceho The Rocka s dcérkou! Netuší, že počuje vlastného otca!

Archívna reportáž

Obľúbený americký herec The Rock zverejnil rozkošné video so svojou dcérkou, štvorročnou Jasmine. Z jeho filmových úloh ho fanúšikovia poznajú ako nekompromisného akčného hrdinu. Avšak, keď príde na jeho dcérku, zmení sa na najláskyplnejšieho obra pod slnkom.

Dwayne Johnson, ako sa akčný hrdina volá svojím občianskym menom, si pred štyrmi rokmi vyskúšal aj úlohu z trochu iného súdka. Nadaboval totiž "svoju" animovanú verziu, mýtického Mauiho v disneyovke Vaiana: Legenda o océane. Deti po celom svete si odvtedy s obľubou spievajú aj jeho filmovú pesničku You are welcome, v slovenskom preklade Vždy k službám.

Video na sociálnej sieti sa stalo okamžite hitom a vyslúžilo si dodnes takmer sedem a pol milióna zhliadnutí. A niet sa čo čudovať, malá Jasmine pôsobí pri obrovskom profesionálnom wrestlerovi ako škrupinka v oceáne. No zdanie klame, malé kučeravé dievčatko má svojho otecka totálne omotaného okolo prstu. „A po 937-krát chce, aby si jej otecko zaspieval spolu s Mauim. Ona vôbec netuší, že sme tá istá osoba. A ja zas netuším, aký je dnes deň,“ píše okrem iného v komentári pod videom.

The Rockov príspevok okomentoval aj jeho slávny kolega Sylvester Stallone:

„Skvelé! Tomu sa povie zábava,“ okomentoval medzi prvými The Rockov príspevok aj ďalší silák spomedzi hviezd, Sylvester Stalone. „Vy dvaja by ste spolu mali natočiť film, napríklad Expandable 4,“ odpísal pohotový fanúšik. Odpovede sa síce nedočkal, no je možné, že hercom minimálne nasadil chrobáka do hlavy a spoločný projekt sa stane realitou. Zatiaľ je The Rock najväčšou hviezdou pre svoju dcérku.

 

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie