Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Spoveď zamestnanca paláca: TOTO sme si museli pri Meghan vytrpieť!
Zdielať na

Spoveď zamestnanca paláca: TOTO sme si museli pri Meghan vytrpieť!

Archívna reportáž

Potom, ako Meghan a Harry opustili kráľovské vody, sa do éteru dostávajú rôzne zaručené správy o dôvodoch tohto odlúčenia. Ten, kto kráľovskú rodinu sleduje, vie, že za dverami paláca platia isté pravidlá. Tie sú možno pre obyčajných ľudí až nepochopiteľné, a na to možno doplatila aj samotná Meghan.

Podľa expertky na kráľovskú rodiny, Cammily Tominey, boli svety americkej herečky a britskej kráľovskej rodiny natoľko odlišné, že nezhody a útoky boli medzi Meghan a zamestnancami paláca na dennom poriadku.

Podľa vyjadrenia Camilly Tominey pre The New Yorker, Meghan od začiatku nepochopila, že medzi zamestnancami paláca funguje istá hierarchia. Medzi nimi boli totiž aj takí, ktorí kráľovnej a jej rodine slúžili už celé roky. Tí si, podľa expertky na kráľovskú rodinu, zaslúžia aj patričnú úctu a zaobchádzanie.

Aj Meghanine feministické postoje boli údajne tŕňom v oku zamestnancov britskej kráľovskej rodiny:

​Zamestnanci mali byť rozčarovaní z jej požiadaviek ohľadom ich veľkého dňa s Harrym. K služobníctvu sa mala údajne správať opovržlivo a žiadať nesplniteľné. Meghan si vyžiadala na svadbu šperky kráľovnej Alžbety II. so zámienkou, že ich mala na svadbe aj Kate Middleton s princom Williamom. Stála si za tým tak tvrdohlavo, že jej žiadosť musela zmietnuť zo stola až samotná kráľovná. Čerešničkou na torte mala byť však žiadosť, aby v kaplnke kde ich mali oddávať, nainštalovali osviežovače vzduchu. Údajne jej tam prekážal pach zatuchliny.

Napriek zákulisným rečiam sa Meghan prezentuje ako empatická a angažovaná v pomoci slabším:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Today, on International Day of Education, we highlight the importance of access to education for all. The Duchess of Sussex has focused on this both prior to becoming a member of the Royal Family and now as patron of The Association of Commonwealth Universities (@The_ACU_Official). • Working closely with CAMA, both The Duke and Duchess recognise the benefit both personally and to society at large when a young girl has access to education. On their recent tour to Southern Africa, The Duke supported the initiatives of @Camfed on the ground in Malawi ??. • Over the years, The Duchess has worked in developing communities, such as in Rwanda ?? and India ?? , to find the hindrances to girls’ ability to go to school and furthermore to stay in school. These can include lack of access to clean water, stigma surrounding MHM, cultural taboo, and many more reasons.... • As President and Vice President of The @Queens_Commonwealth_Trust, The Duke and Duchess thank all those who are working to give access to education for all. Image © World Vision / PA / @mynamahila / SussexRoyal

Príspevok, ktorý zdieľa The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal),

Zamestnanci opísali Meghanino správanie ako diktátorské a sťažnosti sa hromadili. „Keď prišlo na požiadavky Meghan a Harryho, zamestnanci si už klebetili v zmysle, kto si ona vôbec myslí o sebe, že je?“ prezrádza zákulisné informácie Camilla. Podľa nej si dynamický svet americkej celebrity a svet skostnatených pravidiel britskej monarchie nikdy neporozumie. „V kráľovskom svete sa totiž na otázku, Čo budeme teraz robiť?' odpovedá otázkou A čo sme urobili minule?' vysvetľuje Tomineyová.

Aká je pravda vedia len samotní zamestnanci a Meghan, no na teraz sú oba svety od seba v dostatočnej vzdialenosti. Bývalá vojvodkyňa si môže konečne slobodne určovať svoj harmonogram a zamestnanci si tak môžu vydýchnuť od jej hollywoodskych manierov. A či to bude pre Harryho život prekliatie, alebo, naopak, vykúpenie, ukáže až čas.

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie