Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Seriálové monštrum bude otcom! Obor zverejnil hneď aj pohlavie bábätka!
Zdielať na

Seriálové monštrum bude otcom! Obor zverejnil hneď aj pohlavie bábätka!

Zdroj: Instagram/HB-KB

Meria vyše dva metre, váži takmer dva metráky. Rozhodne stelesňuje to, čomu sa hovorí "chlap ako hora". Nenadarmo mu presne táto prezývka prischla aj v jednom z najsledovanejších seriálov v histórii, Game o Thrones, teda Hra o tróny. A teraz sa Hora stane otcom.

Ak by niekto čakal, že 31-ročný Hafþór Júlíus Björnsson, rodák z Islandu, si nájde postavou primeranú partnerku, bol by na veľkom omyle. Jeho láska, 30-ročná Kanaďanka Kelsey Henson, meria len 157cm a váži zhruba 50 kíl. No aj tak sa títo dvaja skutočne našli, zdieľajú spoločné záľuby a onedlho aj potomka.

Hafthor je športovec, ktorý sa kedysi venoval basketbalu, no neskôr presedlal na silácke súťaženie. Je jediným, komu sa podarilo vyhrať tri hlavné súťaže v meraní sily na svete. No je to jeho rola Gregora Clegana, prezývaného Hora, v seriáli Hra o tróny, ktorá mu priniesla slávu.

Pozrite si jednu z mnohých bojových scén Hory v Hre o tróny:

Kelsey a Hafthora dala dokopy šťastná náhoda. Keď bol silák v roku 2017 práve súťažne v Kanade, náhodou zašiel do baru, kde pracovala Kelsey ako čašníčka. Ihneď ho spoznala, vďaka seriálu, a poprosila ho o spoločnú fotku. Akosi ale neostalo len pri tom. V roku 2018 sa vzali a žijú spolu v Rejkavíku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Swipe right to see gender of the mini me! ? @kelc33 @uncensoredmommy . ? @eyruntj

Príspevok, ktorý zdieľa Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson),

Pred pár dňami zverejnili tú najkrajšiu správu. Ich lásku korunuje onedlho nový člen rodiny. A aby to zbytočne nenaťahovali, prezradili rovno aj akého bude pohlavia. Z balóna vyleteli modré konfety, Björnssonovci teda začiatkom októbra očakávajú príchod synčeka.

Súvisiace články

Najčítanejšie