Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
John Travolta zverejnil dojímavú fotku s nebohým synom: Ľúbime ťa!
Zdielať na

John Travolta zverejnil dojímavú fotku s nebohým synom: Ľúbime ťa!

Archívna reportáž

Syn herca Johna Travoltu (66) a herečky Kelly Preston (57) by v týchto dňoch oslávil narodeniny. Jeho milujúci rodičia si tento, žiaľ, nedožitý sviatok pripomenuli aj verejne, na sociálnej sieti. Jett Travolta prišiel o život na rodinnej dovolenke v roku 2009.

Mala to byť krásna rodinná dovolenka na Bahamách, keď sa výlet zmenil na nočnú moru každého rodiča. Druhý deň po silvestrovských oslavách vtedy sedemnásťročný Jett Travolta zomrel po úraze hlavy v hotelovej kúpeľni.

Napriek tomu, že Jett od narodenia zápasil o svoje zdravie, obaja rodičia ho obetavo milovali do poslednej sekundy života. Autistický chlapec bojoval aj s pridruženými ochoreniami ako astma a tiež Kawasakiho syndróm, pri ktorom postihnutý človek trpí vážnymi zápalmi ciev. Spojenie týchto diagnóz a pár sekúnd nepozornosti si vyžiadalo tú najvyššiu daň. Chlapec si pri jednom zo záchvatov nešťastne udrel hlavu a na mieste zomrel.

John v roku 2017 navštívil slávny filmový festival v Karlových Varoch, kde sa ukázal aj so synom Benjaminom:

John so svojou rodinu dnes:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

At the @featherdalewildlifepark with the kids

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta),

„Všetko najlepšie k narodeninám Jetty. Ľúbime ťa,“ píše sa pod emotívnou, čiernobielou fotkou Johna a jeho syna, ktorý by mal 28 rokov. Komentáre zaplavili srdiečka a vyjadrenia podpory od fanúšikov a hereckých kolegov. Príspevky v podobnom duchu sa zobrazili aj na instagramových profiloch jeho manželky Kelly a tiež dcéry Elly.

Dojemný príspevok na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Birthday Jetty! We love you! ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta),

Herec sa zo straty svojho milovaného syna musel dlho vyrovnávať. S manželkou Kelly mal už tom čase aj dcérku Ellu (20), no napriek tomu túžili po ďalšom potomkovi. Kelly ako 47-ročná otehotnela a v roku 2010 porodila vytúženého syna Benjamina. Neprejde však jediný rok, kedy by si na narodenie svojho prvorodeného syna s láskou nezaspomínali.

Súvisiace články

Najčítanejšie