Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Internet zachvátila vankúšová výzva! Je TOTO spôsob, ako sa zapojila Tormová?!
Zdielať na

Internet zachvátila vankúšová výzva! Je TOTO spôsob, ako sa zapojila Tormová?!

Archívna reportáž

Internetové výzvy z času na čas zachvátia celý svet. Iste si azda každý spomenie na Ice Bucket Challenge, keď na seba ľudia liali kýble s ľadovou vodou. Bola aj škoricová výzva, keď mal človek zjesť za lyžicu škorice, ale aj tanečná výzva Harlem Shake a mnohé iné. Teraz je tu vankúšová výzva.

Vankúšová výzva vznikla ako zábava pre ľudí zavretých v karanténe. Hoci je najmä pre ženy, zapájajú sa aj muži so zmyslom pre humor. Podstatou výzvy je "obliecť" si len vankúš - priložiť na telo a upevniť v páse opaskom, ideálne značkovým.

Prekvapivo, tento šialený nápad znudených ľudí je pomerne pôsobivý. Väčšina žien vyzerá s vankúšom príťažlivo, vytvára peknú siluetu presýpacích hodín a vankúš pôsobí ako extravagantný model haute couture.

Kristína si na tehotenstvách a materstve postavila veľmi úspešný biznis:

​Nečudo, že neodolali aj niektoré celebrity. "Už viete, že ja vankúšovej výzve neodolám," napísala Halle Berry a ukázala sa s čiernym vankúšom. Je len otázkou času, keď začnú ďalšie celebrity na túto výzvu hromadne reagovať. Stačí si na Instagrame zadať hashtag pillowchallenge, alebo quarantinepillowchallenge a vyskočia desaťtisíce zúčastnených.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

You already KNOW you couldn’t keep me from the #PillowChallenge ?

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry),

S vankúšom sa ukázala aj herečka Kristína Tormová. Lepšie povedané, zrejme to bude skôr perina. Kristína sa do nej ale evidentne nezabalila pre vankúšovú výzvu. Bola jej jednoducho zima. Aktuálne sú totiž s rodinou na chalupe na Liptove a počasie ich poriadne prekvapilo. Kým jeden deň bolo už pomaly letné počasie, na druhý deň sa zobudili do bieleho rána.

Pochopiteľne, Kristína túto situáciu okomentovala vtipne a nezabudla ľuďom zaželať veselé Vianoce. "Ako sme sa báli, že nám dlho bude a hen, ako to ubehlo zase! Ani vlastné júlové narodky si nepamätám. To musel byť žúr," zavtipkovala si Tormová navodzujúc dojem, že museli prebehnúť už tri ročne obdobia.

Vtipne zapojila svojho psíka do výzvy aj Dominika Cibulková:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pillow challenge done ✔️ nominated by myself-nominating no one ?? #pillowchallenge

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Dojem, že ide o vankúšovú výzvu nadobudla aj jedna z komentujúcich, podľa Kristíninej odpovede je ale jasné, že ani zďaleka to tak nebolo. Ani netušila, čo to vôbec je a podľa všetkého sa ani nezapojí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie