Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Za TENTO deň ďakuje Rytmus tomu hore každé ráno! Nezabudnuteľný moment!
Zdielať na

Za TENTO deň ďakuje Rytmus tomu hore každé ráno! Nezabudnuteľný moment!

Archívna reportáž

Niekedy nastane v živote okamih, o ktorom s istotou viete, že je zlomový. Pre Rytmusa to už navždy bude 18. apríl. Práve v tento deň pred dvomi rokmi sa dal dokopy s Jasminou Alagič. Odvtedy toho stihli už skutočne dosť.

Hoci sa Patrik Vrbovský zoznámil s Jasminou už v roku 2014, vtedy ani náznakom nešlo o nič viac. Dokonca ešte aj keď si v roku 2017 začali spolu z času na čas písať, nezachádzalo to nikam hlbšie. Napokon, Rytmus bol vtedy už siedmy rok priateľom Dary Rolins. No ten vzťah už smeroval ku koncu.

Začiatkom marca 2018 Dara a Rytmus všetkých šokovali oznámením, že už netvoria pár. O mesiac neskôr už bol raper zadaný.

Stále platí, že Rytmus a Jasmina sú ako reklama na šťastie:

​Dátum 18. apríla bude pre Rytmusa už navždy jeden z najdôležitejších v živote. "Dnes sú to presne 2 roky, kedy som pochopil čo je to zmysel života. Áno, môj život už nie je ako predtým, vďaka mojej manželke, pri ktorej prišiel presne ten životný moment, keď to proste zapadne ako puzzle. Nezabudnuteľná chvíľa 18.4. cca o tomto čase," napísal Rytmus zhruba okolo ôsmej večer a dá sa len domýšľať, čo sa presne v tom čase stalo.

"Odvtedy každý deň vstávam s tým, že ďakujem tomu hore za to, že nás spojil a ukázal mi prečo som tu. Pre moju manželku a syna," pokračoval Rytmus a spomienku ukončil vyznaním lásky. Veľmi podobne to v sobotu vyzeralo aj na Instagrame Jasminy. "Takúto lásku Ti môže iba ten hore poslať. Niekoho, kto bude Tvojim všetkým. Najlepším priateľom, partnerom, láskou Tvojich dní. Niekto, s kým to svoje šťastie chceš zdieľať, niekto, komu to šťastie chceš darovať," ďakovala "najvyššiemu" aj Jasmina.

Zdá sa, že títo dvaja našli najväčšie šťastie jeden v druhom a v spoločnej rodine. "Potom sa ten "niekto" stane úplne prirodzene Tvojou rodinou. Takou, ktorú si si ani nevedel sám vysnívať. Pretože toto vie zariadiť iba sám život. A preto ten život tak neuveriteľne milujem. Môj život ste Vy, Patrik, Sanel," dopísala svoje vyznanie Jasmina a nikto nepochybuje  o tom, že podobných ešte obaja napíšu mnoho.

Súvisiace články

Najčítanejšie