Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Rytmus sa dostal s Jasminou do sporu v živom vysielaní! TOTO je u nich kritická téma!
Zdielať na

Rytmus sa dostal s Jasminou do sporu v živom vysielaní! TOTO je u nich kritická téma!

Archívna reportáž

Ak sa povie "dokonalý pár" slovenského šoubiznisu, snáď väčšine napadnú ako prví Patrik a Jasmina Vrbovskí. Sú spolu dva roky, stihli zásnuby, svadbu aj narodenia syna. Aj v tomto na pohľadom absolútne idylickom vzťahu sú však témy, ktoré sú dôvodom na spory.

Keď o sebe Rytmus a Jasmina hovoria, je to ako záplava medu. Jeden druhého nevedia vynachváliť, vyznávajú si lásku ako z tých najromantickejších filmov. Bolo by ale zvláštne, ak by to bolo také dokonalé 24 hodín denne.

Že existujú témy, v ktorých sa nezhodnú, ukázali manželia Vrbovskí svojim fanúšikom v priamom prenose a zrejme tým niektorých aj poriadne zaskočili.

Napriek drobným nezhodám si žijú títo dvaja ako v romantickom filme:

​V poslednej dobe začali jeden aj druhá praktizovať živé vysielanie na Instagrame, kde reagujú na príspevky a otázky fanúšikov v priamom prenose. Po prvýkrát sa ale rozhodli urobiť v piatok vysielanie spolu, hoci každý v inej miestnosti na vlastnom mobile. A zrazu bol oheň na streche, keď 43-ročný Rytmus priznal, že "musí poslúchať".

Dôkazom obrovskej lásky sú aj ich statusy na Instagrame, napríklad aj aktuálny pri príležitosti výročia:

Jeho manželke sa totiž zjavne nepáči, ako reaguje na niektorých fanúšikov. Preto sa Rytmus verejne posťažoval. "Nemôžem byť s tebou taký..., ako sa to povie, priamy. Moja manželka s tým, nechcem povedať, že nesúhlasí, ale nemá rada, keď som na verejnosti priamy," lovil raper opatrne správne slová. "Priamy?! Ja skôr nemám rada, keď sa do ľudí navážaš," povedala Jasmina, čo jej prekážka v spôsobe komunikácie jej manžela.

​Pravda je, že Rytmus skutočne dokáže uraziť ľudí až k slzám, aj za úplné maličkosti. Niekedy ich zas nemiestne zosmiešni a veľmi sa na tom baví. Jasmina je evidentne citlivejšia a na jazyk si dáva väčší pozor. No ako je citlivejšia, tak je aj vášnivejšia. Priznala totiž, že vo vzťahu je to ona, kto si manžela stráži. "Žiarlim, som temperamentné dievča. Ale na oplátku Paťo nie je veľmi žiarlivý," prezradila čosi zo súkromia. Dá sa ale predpokladať, že veľké scény sa u Vrbovských nekonajú, nakoľko je jasné, že nie je dôvod žiarliť ani na jednej strane tohto zaľúbeného páru.

Súvisiace články

Najčítanejšie