Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Separ poriadne vyvádza s mladučkou milenkou! Na to prišli od ľudí nemilosrdné komentáre!
Zdielať na

Separ poriadne vyvádza s mladučkou milenkou! Na to prišli od ľudí nemilosrdné komentáre!

Archívna reportáž

Hoci Separ zahmlieval ako sa len dalo, keď sa zhruba pred rokom začalo klebetiť, že sa dal dokopy s mladučkou dievčinou z Galanty, teraz už robí presný opak. Za ostatné dni popridával toľko fotiek s novou láskou, až to ľudí nenechalo chladnými. No mnohé komentáre neboli práve lichotivé.

Raper Michael Kmeť (34), známy ako Separ, minulý rok šokoval Slovensko, keď zverejnil, že sa po šiestich rokoch manželstva so speváčkou Tinou rozchádzajú. No už o dva mesiace nato jedna fotka vyvolala špekulácie, že veľmi dlho sám neostal. Vtedy držal bobríka mlčanlivosti, o pol roka neskôr už vzťah s tanečnicou a pomaly aj influencerkou Cynthiou Tóthovou (22), potvrdili.

Láska dvojice, ktorú delí vyše 12 rokov, sa definitívne ukázala počas dovolenky na Zanzibare. Tam sa v marci presunul Separ z Dubaja, kde trávil dovolenku s Tinou, ich dcérkou Tiou Lillianou a Tininým synom zo vzťahu s futbalistom Richardom Lásikom. 

Minulý rok bojoval raper s rakovinou:

​Cynthia vtedy hrdo vyhlásila, že so Separom chodí a je najlepší. No spoločné fotky na profile rapera nepribúdali. Všetko sa zmenilo až teraz, keď jeho Instagram priam zaplavili zábery zo spoločnej dovolenky v Taliansku. Ako je jasné na prvý pohľad, v tomto vzťahu panuje veľká vášeň. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? (@separ__dms)

Hoci vekový rozdiel 12 rokov v prospech ženy nie je nijako zvláštny, predsa len si ale Separ vyslúžil pomerne drsné komentáre. "Celkom blízky vzťah máš s dcérou," napísal ironicky jeden z komentujúcich. "Slečna vyzerá na 16," pridal ďalší a iná komentujúca zase raperovi podsunula otázku, či by sa mu páčilo, ak by jeho dcéra prišla s o 20 rokov starším. Dosť prestrelila a Separ odpovedal presne tak, ako sa od neho očakáva. "Čajka nemá 20 a ja nemám ani zďaleka 40... Ale keď si budú rozumieť a týpek bude tak popi*i ako ja, tak prečo nie," zaklincoval raper. Úprimne zareagoval aj na nemiestnu otázku, ako sa má Tina: "Dúfam, že sa má dobre a je šťastná". Aj z toho je jasné, že mamu svojej dcéry chová v úcte, no táto kapitola je už uzavretá. Ktovie, ako sa ďalej vyvinie vzťah s mladučkou "maďarskou predátorkou", ako Cynthiu vtipne nazval v jednom z príspevkov na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? (@separ__dms)

Súvisiace články

Najčítanejšie