Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Cibulková opäť šokovala outfitom! Na akciu prišla ani nahá, ani oblečená!
Zdielať na

Cibulková opäť šokovala outfitom! Na akciu prišla ani nahá, ani oblečená!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková vždy milovala zábavu a dobrú spoločnosť a nebyť pandémie, zrejme by si dopriavala rozptýlenie s priateľmi hoci aj s Jakubkom v kočíku. Osud to ale zariadil inak a tak bola prvý rok života chtiac-nechtiac v podstate nonstop so synčekom. No len čo sa s príchodom leta opatrenia totálne uvoľnili, Dominika vyrazila do spoločnosti.

Ak sa povie "slovenská módna ikona", mnohým nepochybne napadne ako prvé meno Dominiky Cibulkovej (32). Hoci možno jej odvážny a poriadne extravagantný štýl mnohým nesedí, pravdou je, že ide obvykle o exkluzívne kúsky.

No nie je to len jej práca. Aj teraz si povolala na pomoc svojho dvorného stylistu a blízkeho priateľa, Andreja Kusalíka, a ten dostal opäť voľnú ruku. Dominiku mal vyparádiť na spoločenskú udalosť, otvorenie ďalšieho salónu krásy zo známej siete, tentokrát v Prahe. Cibulková sa tam vybrala s kamarátkami, ako inak, súkromným lietadlom.

Dominika si dopriava luxus plnými priehrštiami:

​Odkedy začala Dominika intenzívne pracovať na návrate do svojej pôvodnej figúry, rada sa výsledkom pochváli aj svetu. A skutočne, je čo ukázať. Dominika má už krásne ploché bruško a tak sa tentokrát rozhodla ukázať svoje krivky skutočne odvážne. Autorkou modelu je pritom česká návrhárka Zuzana Kubíčková.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Priehľadný kúsok celý povykladaný maličkými kryštálikmi doplnený o boa z peria na okrajoch rukávov by bol neprehliadnuteľný, nech by si ho obliekol ktokoľvek. Ale na známej osobnosti pútal pozornosť ešte viac. Na prvý pohľad je zrejme, že Dominike miznú kilá jedna radosť. No podstatné je, že sa v šatách, ktoré odhaľovali úplne všetko a bolo nutné tmavé body - tielko, cítila dobre samotná extenistka. "Ja nemôžem z tých trblietok," priznala v Instastories nadšená z jagavej záplavy. Fanúšikovia sa však zatiaľ vyjadriť nemohli, Cibulková zverejnila všetko len v instastories. Ako to už pri tenistke býva, nejde pritom o žiadny lacný kúsok - podobné šaty, no bez kryštálikov, predáva návrhárka za zhruba tisíc eur, tie Dominikine pritom budú rozhodne drahšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie