Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ben Affleck a JLo prvýkrát spolu na červenom koberci! Bodyguarda už nepotrebuje, Ben ju chránil telom!
Zdielať na

Ben Affleck a JLo prvýkrát spolu na červenom koberci! Bodyguarda už nepotrebuje, Ben ju chránil telom!

Archívna reportáž

Ako sa tento rok ukázalo, vzťah Jennifer Lopez (52) a Bena Afflecka (49) je behom na dlhé trate. Po takmer osemnásťročnej prestávke sa medzi nimi rozhorela opäť láska a obaja priam žiaria šťastím. Bolo to vidieť aj na ich predvádzaní sa na červenom koberci počas filmového festivalu v Benátkach. Po príchode auta s dvojicou Ben vystúpil prvý a galantne počkal pri dverách, aby pomohol Jennifer. Potom sa spolu prešli za jasotu okolostojacich fanúšikov po červenom koberci a svoju náklonnosť dávali všetkým najavo bozkami.

V Benátkach, kde sa teraz konal filmový festival, neboli bývalí snúbenci Jennifer Lopez a Ben Afflack spolu po prvý krát. Naposledy to však bolo ešte v roku 2003.  Zakrátko na to sa ich vzťah ukončil rozchodom. Tento rok nastal ich veľký come-back. Jennifer je stále krásna a časom akoby dozrela ako víno ešte k lepšiemu prejavu ženskosti. Aj Ben je fešák na pohľadanie. Vyzerá to v rámci ich vzťahu priam ako v rozprávke so šťastným koncom, ale ich koniec to iste teraz nie je. Obaja si už prešli manželstvom s inými partnermi a narodili sa im aj deti. Ale osud ich dal dokopy opäť. Snáď im ich lásku už nič nepokazí.

Do Benátok nezamieril opäť zamilovaný pár náhodou. Premiéru tam mal film The Last Duel (Posledný súboj). V tejto stredovekej dráme Ridleyho Scotta si  zahral Ben Affleck spolu s jeho najlepším priateľom Mattom Damonom. Jennifer Lopez si na piatočnú premiéru obliekla obtiahnuté biele šaty v štýle morskej panny s hlbokým výstrihom do V, zvýraznený reťazou z krištáľov Swarovski, a bola skutočne nesmierne sexi. Matt Damon už na júlovej premiére filmu Stillwater pre People na margo Bena povedal: "Som za neho taký šťastný. Je najlepší. Zaslúži si všetko šťastie na svete." A dodal: "Milujem oboch."

Zaľúbenci sa takto spoločne ukázali na prestížnom filmovom festivale v Benátkach:

Do Benátiek prišli štýlovo vodným taxíkom. Zdá sa, že im to spolu klape dobre, keďže sa povráva, že si už dokonca spoločne kupujú honosné sídlo v Los Angeles. Spolu ich bolo vidieť v Benátkach aj na fotkách z ich hotelového balkóna, kde sedeli a v pokoji o niečom debatovali. Na ďalších fotkách zas šli ruka na plavbu gondolou, pričom ona mala biele šaty s čiernymi pruhmi na ramienkach a vlasy stiahnuté do chvostu. 

JLo vyzerala na filmovom festivale v Benátkach vskutku úchvatne:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Pri odlete z Benátok ukázal pri vstupe do letiskovej haly Ben, že svoju lásku JLo dokáže ochrániť aj sám bez pomoci bodyguardov. Bez váhania odstrčil dotieravého fanúšika, ktorý sa k nim priblížil až príliš trúfalo, aby sa s nimi odfotil. Potom sa už o fanúšika postarala ochranka. Na to sú už ale ako dlhoročné hollywoodske hviezdy zvyknutí a nestratili preto úsmev na tvárach. Fotoaparáty z neďalekého hlúčika fotografov pritom neustále cvakali. "Bennifer", ako sa aj zvykne nazývať tento staronový pár im na rozlúčku zakýval a zakrátko nasadol do lietadla smerom do Los Angeles.   

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie