Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Beňová vo vytržení! O týždeň je svadba, prosí o pomoc, KTORÉ šaty si má vybrať!
Zdielať na

Beňová vo vytržení! O týždeň je svadba, prosí o pomoc, KTORÉ šaty si má vybrať!

Archívna reportáž

Europoslankyňa Monika Beňová poriadne zamotala svojim priaznivcom hlavy, keď pred časom avizovala, že sa chystá svadba. Každý by ju očakával práve v jej prípade, keď sa o 16 rokov mladším partnerom dočkali priamo zázrakom spoločného dieťatka, dnes už pomaly ročnej rozkošnej dcérky Leušky.

Prianie o svadbe s 36-ročným advokátom Ľubomírom Klčom nateraz dlhoročná politička a europoslankyňa Monika Beňová (53) svojim priaznivcom nesplní. Ak by si aj otec Leušky kľakol a položil tú najväčšiu otázku, určite by s Monikou aj tak počkali, kým odoznie iná veľká udalosť.

Už nabudúci víkend sa totiž Monike Beňovej žení jej prvorodený syn, 33-ročný Martin Beňo. "Milujem moje deti. Ten starší sa nám onedlho ožení a pribudne mi tak ďalšia dcéra, Grétka. Už budeme opať viacerí a tešíme sa z toho veľmi," takto oznámila Beňová pred tromi mesiacmi veľkú novinu Instagrame.

Martin sa zo sestričky veľmi teší, možno jej už čoskoro pridá "parťáka":

Čas uplynul a svadba je za rohom. V nedeľu pozval Martin so snúbenicou Grétou svoju mamu na obed, a tá sa v instastories nezabudla pochváliť aj fotkou. "Ideme pozrieť poslednú predsvadobnú nedeľu Maťka," prezradila pri fotkách svojej dcérky Monika. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

No zásadná otázka prišla v instastories. Monika Beňová tam zverejnila dve fotky šiat a evidentne veľký deň svojho syna veľmi prežíva, keď potrebuje dokonca aj pomoc "publika". "Svadobná mama. Tieto alebo tieto," položila otázku fanúšikom a ukázala konzervatívne šaty puzdrového strihu. Rozdiel bol v tom, že jedny sú pastelovo ružové a druhé pastelovo žlté. Nevedno, ako hlasovanie dopadne, no Beňová sa už zjavne nevie dočkať. Snáď poteší fanúšikov aj prvou fotkou zo svadby, aby bolo jasné, ako sa napokon rozhodla.

Súvisiace články

Najčítanejšie