Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prachař to Agáte natrel priamo v šou Česko Slovensko má talent! Vojna exmanželov sa zjavne neskončila!
Zdielať na

Prachař to Agáte natrel priamo v šou Česko Slovensko má talent! Vojna exmanželov sa zjavne neskončila!

Archívna reportáž

Sympatickému hercovi Jakubovi Prachařovi (38) nemožno uprieť zmysel pre humor. Svojimi trefnými poznámkami rád zabáva aj divákov, ktorí sa pozerajú na talentovú šou Česko Slovensko má talent. Neraz nedbá použiť aj rôzne vtipné prirovnania a narážky zo svojich životných skúseností, medzi ktorými sa výraznou mierou objavujú tie, ktoré zažil so svojou exmanželkou Agátou Hanychovou (36). Niet sa čo čudovať, Agáta je naozaj číslo, čo dokazuje každodenne aj sama.

Rozvodové konanie, ktoré presne pred rokom definitívne ukončilo manželstvo páru, ktorý tvorili Jakub Prachař a Agáta Hanychová, neukončilo ich vzájomný kontakt. Majú spolu malú, čerstvo štvorročnú dcérku Miu, ktorú im súd zveril do striedavej starostlivosti, a preto je Jakub pravidelným návštevníkom domu, ktorý si s Agátou postavili. Dobre si rozumie aj s jej synom Kryšpínom z Agátinho predchádzajúceho vzťahu s Mirkom Dopitom. Neraz ho zoberie aj spolu s Miou so sebou, najmä keď ide k mame, herečke Dane Batulkovej. Tá ho považuje takmer ako za vlastného vnuka. "Musíme spolu s Jakubom vychádzať, máme totiž striedavú starostlivosť na dcéru Miu, a tak sa vídame. Dnes je to dokonca tak, že keď si pre ňu príde, tak trávime spoločný čas na záhrade," otvorene priznáva Agáta.

Rozchod Prachařovcov nebol práve pekná záležitosť. Ani narodenie dcérky ich vzťah nedokázalo nadlho udržať. Odišiel z domu, ktorý sa vraj staval podľa jeho predstáv a neskôr podal žiadosť o rozvod. A práve dom je doteraz predmetom sporu medzi bývalými manželmi. Agáta sa rozhodla v dome s deťmi zostať a Prachařa musela z jeho časti vyplatiť. Rátala zrejme s jeho veľkorysosťou, čo sa zrejme nestalo. Na svoj Instagram napísala: "Iné ženy na rozvode zarábajú, ja evidentne nie. Dievčatá, keď si budete niekoho brať, urobte si predmanželskú zmluvu. A neberte si č*rákov," natvrdo celkom jasne urazila Prachařa.

Jakub žiari od začiatku v šou Česko Slovensko má talent:

​A práve na tému domu robil Jakub Prachař narážky v talentovej show. Nedávno porotcovia ČSMT čítali negatívne komentáre od divákov. Reakcia Jakuba na kritický názor istej diváčky, že by ho mal radšej nahradiť spevák Pepa Vojtek, bola veľmi vtipná. "Pravda je, že by ma mali vymeniť. Ja už som tu dlho. Už mi to hovorilo niekoľko ľudí, ale nedá sa nič robiť, ja musím postaviť ďalší dom a peniaze sa nepýtajú, pochop to," zareagoval Jakub s istou dávkou sarkazmu, ktorý je pre jeho humor typický.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Zo vzťahu Prachařa s Agátou sa dá usudzovať, že sú obaja žiarliví. Jeho ex sa nedávno veľmi rozčúlila, keď ho uvidela na zverejnených fotkách, ako sa bozkáva s jeho novou láskou herečkou Sarou Sandevou, s ktorou si zahral v novom detektívnom seriáli. "Takže on zoberie našu dcéru, hodí ju na krk opatrovateľke a ide na večierok?!" rozhorčene napísala Agáta na Instagram. Prachař zas ako porotca na tému "čepčenia" nevesty ihneď zareagoval poznámkou, že na ich svadbe to mali spraviť asi aj oni. Vtipne poznamenal, že tento obrad, keď sa zo slobodného dievčaťa stáva vydatá pani, by azda bol v ich vzťahu prísľubom vernosti. Zrejme bude ale niečo pravdy na tom, že si Agáta na oddanosť jednému partnerovi veľmi nepotrpí. Od rozvodu stihla mať už sedem vzťahov a všetci už čakajú, kedy odzvoní aj tomu aktuálnemu. Obvykle to býva po zhruba troch mesiacoch.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie