Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Belohorcová sa pochválila luxusným bývaním za 3000 eur mesačne! Ľudia ju sfúkli!
Zdielať na

Belohorcová sa pochválila luxusným bývaním za 3000 eur mesačne! Ľudia ju sfúkli!

Archívna reportáž

Minulý rok môže Zuzana Belohorcová považovať vo svojom živote do značnej miery za zlomový. Aj do jej života významne zasiahla pandémia - po vyše 10 rokoch sa s rodinou odsťahovala z USA, hoci do toho istým spôsobom zasiahli aj nepokoje v rámci protestov hnutia Black Lives Matters, ako tvrdí Zuzana. No ani v Európe to nebolo hneď dokonalé.

Rodinka bývalej moderátorky Zuzany Belohorcovej sa minulý rok koncom augusta presunula zo slnečnej Floridy do slnečnej Marbelly. Malebné mestečko na juhu Španielska sa síce spočiatku Zuzane pozdávalo, no prišla zima a všetko bolo inak. Na teploty pod 20 stupňov totiž jej manžel Vlasta Hájek nebol roky zvyknutý a tak zavelil na odchod.

Nevybrali sa však ďaleko, dokonca ostali aj v Španielsku, hoci si nevybrali jeho pevninskú časť, ale zamierili do Atlantického oceána, na súostrovie Kanárskych ostrovov. Konkrétne si vybrali Tenerife, krásny ostrov vulkanického pôvodu. 

Pozrite si, čo bol pre Zuzanu darček na nezaplatenie:

​Po pár mesiacoch už môžu povedať, že sú skutočne presťahovaní. A neboli by to Hájekovci, aby to nebolo  luxusné bývanie s prekrásnym výhľadom. Trojpodlažný penthouse poskytuje veľkorysý priestor, izbu pre každé z dvoch Zuzaniných detí a ešte aj hosťovskú izbu. Každá zo štyroch spální má pritom vlastnú kúpeľnu, každé poschodie má vlastnú veľkú terasu. "Tu si naozaj každé ráno rada sadnem a nasávam tú dobrú energiu," prezradila Zuzana, milovníčka výhľadov a západov slnka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

O poschodie nižšie ukázala Zuzana obývačku s kuchyňou v rozmeroch, aký má nejeden komplet 3-izbový byt. A ešte o poschodie nižšie je izba dcérky, ktorá vyfasovala najluxusnejšiu terasu. "Bazén je, samozrejme, vyhrievaný, teda 30-stupňový," pochválila sa Belohorcová so zjavným záujmom ohúriť potenciálnych záujemcov. No v komentároch dostala poriadnu sprchu. Iste, mnohým sa bezpochýb atraktívny byt páčil, no suma sa zdala byť nejednému privysoká. Tri až tri a pol tisíc eur mesačne je skutočne poriadna pálka, no ako Zuzana tvrdí, na taký byt na Tenerife úplne bežná. No ešte viac negatívnych komentárov si vyslúžil "neporiadok". "Byt veľmi pekný, ale taký bordel by som nezniesla," ozvala sa istá slovenská gazdinka a viacerí sa pridali. Ako vyplynulo zo Zuzaninho komentára, tento penthouse zrejme ešte nie je poslednou zastávkou jej rodiny, mali by sa sťahovať do vlastného domčeku.

Súvisiace články

Najčítanejšie