Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Absolútne nečakané! Ewu Farnu opúšťa jej manžel!
Zdielať na

Absolútne nečakané! Ewu Farnu opúšťa jej manžel!

Archívna reportáž

Kučeravý muž stojí na pódiu vedľa speváčky Ewy Farny (28) verne už dvanásť rokov. Martin Chobot (33) bol najskôr dlho iba jej tichým obdivovateľom, ale časom nabral odvahu a svoje city k nej tajiť prestal. Obaja pochopili, že k sebe patria nielen ako kolegovia a priatelia, no lásku dlho tajili. No už krátko po odhalení vzťahu sa rozhodli vstúpiť aj do manželstva. No keď ľudia trávia spolu všetok čas, príde "ponorka", čo nie je nič príjemné. Na prvý pohľad sa zdá, že ani Chobotovci sa tomu nevyhli.

Navonok sa zdá, že je medzi manželmi Ewou Farnou a Martinom Chobotom všetko v poriadku v osobnej, aj po pracovnej stránke. Všetka pozornosť médií sa upierala iba na Farnu a jej úspechy, zatiaľ čo jej manžel stál ticho v pozadí. A pritom je Martin nielen talentovaný gitarista, ale aj skladateľ a textár so zaujímavými postrehmi. Už pred nejakým časom Ewa uznala, že pre jej manžela nie je vždy úplne ideálne byť neustále v jej prítomnosti. "Sme spolu doma aj v práci a myslím, že ako chlap to má so mnou ťažké. Ale vyhovuje mi to viac ako vzťah na diaľku," vyslovila svoj názor, z ktorého je zrejmé, kto rozhoduje. 

Martinovi ale asi už došla trpezlivosť a rozhodol sa od manželky odísť. Našťastie iba pracovne. Prostredníctvom  Ewinho profilu na Instagrame teraz Martin oficiálne oznámil, že sa rozhodol pre dôležitý životný krok. "Po dlhom rozhodovaní som dospel k záveru, že koncom roka ukončím svoje pôsobenie v kapele. Cítim, že som kapele za tých dvanásť rokov dal, čo som mohol, a ona mi dala to najdôležitejšie, a to rodinu. Niekde po ceste som ale tak trochu postrácal radosť z koncertovania a považujem za dôležité ju znova v sebe nájsť, aby som si mohol opäť úprimne užívať svoju prítomnosť na pódiu. Veľmi všetkým ďakujem za príležitosť hrať v tejto kapele a za vašu priazeň," odkázal Chobot prostredníctvom svojej manželky, keďže sám na sociálnych sieťach nie je.

Ewa a Martin tvoria perfektný pár, zdalo sa:

"Za seba pridávam, že to, že sa môj muž takto rozhodol, úplne rešpektujem a budem pri ňom stáť aj naďalej. Ďakujem, moja láska, za nádherné spoločné roky na pódiu," podporila ho Farna slovami, z ktorých je jasné, že žiadna manželská kríza sa nekoná. Iste ale bude pre ňu jej manžel tvoriť aj naďalej texty a hudbu, veľmi dobre ju pozná a vie, čo jej sadne. Majú veľmi podobný názor na svet, tam sa vedia zhodnúť vždy. V tvorbe majú ale obaja celkom odlišné postupy. Martin sa potrebuje sústrediť od začiatku do konca na to, čo tvorí a až konečný výsledok ukáže manželke, kým ona za ním ide po každom, aj malom hudobnom či textovom nápade.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Ewa Farna napísala na Instagram ešte vlani na jeseň krásne vyznanie svojmu manželovi. Iste vedela, prečo tak robí. "Najviac ma na ňom baví, že je dobrý človek. Keby bolo viac ľudí, ako je on, na svete by museli vyrábať viac šampónov a produkovať čapice dvakrát väčšie ako doteraz, svet by viac tiahol k pravde, než k prospechárstvu za každú cenu a bolo by viac detí, ktoré chcú byť ako otecko,“ vtipne zhrnula dôvody, prečo svojho manžela a otca ich synčeka Artuša obdivuje. A jej fanúšikovia sa tešili spolu s ňou, správa o odlúčení, hoci len v rámci kapely, ich preto, pochopiteľne rozrušila, no zdá sa, že na to nie je dôvod. Skôr sa už klebetí, žeby mohlo byť na ceste, alebo aspoň v pláne druhé bábo. Zatiaľ sa tešia z 2-ročného synčeka Artuša.

Súvisiace články

Najčítanejšie