Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tina to priznala naplno! Je totálne paf do TOHTO krásavca!
Zdielať na

Tina to priznala naplno! Je totálne paf do TOHTO krásavca!

Archívna reportáž

Je to niečo vyše roka, čo speváčka Tina a raper Separ doslova šokovali fanúšikov, keď oznámili, že ich cesty sa rozchádzajú. Nič na tom zjavne nezmenila ani ich dcérka Tia Liliana, manželský vzťah sa definitívne rozpadol.

Zdá sa, že Tina (37) si stály vzťah od rozchodu so Separom (34) nenašla. Zato raper bolo opätovne zadaný už krátko po rozchode, hoci to ešte dlho nepriznal a aj pri priamych otázkach len zahmlieval. Aktuálne je už ale všetko jasné a Separ sa svojou láskou ku krásnej 22-ročnej dievčine z Galanty menom Cynthia Tóthová už netají. Práve v týchto dňoch si ešte stále užívajú talianske slnko v Benátkach.

Zdá sa, že nič podobné sa nedej v živote Tiny. Tú síce krátko po rozchode so Separom spájali s raperom Puertom a potvrdzovali to aj spoločné fotky. No akosi sa nič viac o tomto vzťahu von nedostalo.

Krátko po rozchode dala Tina von krásnu pieseň:

Nie je teda jasné, či si Tina dokáže až tak ustrážiť súkromie, že má vzťah bez toho, aby o tom verejnosť čo i len tušila, alebo jednoducho sa to ani s Františkom Churým, ako znie skutočne meno rapera, nevyvinulo. Aktuálne dostala v instastories otázku, či je otvorená novému vzťahu. Jej odpoveď prekvapila. "Je to fantastická tak, ako to je," napísala záhadne a povedala tým všetko, no pritom vôbec nič.

Instagram/TS

​No ak náhodou vzťah má, ktovie, ako by sa mu pozdávalo Tinine priznanie o jej veľkej láske. "Keď príde Jason Momoa, pokojne nech aj dvere odkopne," priznala sa verejne k platonickej láske k hollywoodskemu sexi svalnáčovi. Dokonca ho označila aj pri otázke, či sa ešte plánuje vydať. Nuž, aj keď je to len v rovine humoru, Tine nemožno uprieť dobrý vkus - z Aquamana by išla do mdlôb nejedna dievčina. 

Súvisiace články

Najčítanejšie