Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Poriadna rana! Potom, čo česká Miss prišla o bábätko, prišla teraz aj o šancu ísť na súťaž!
Zdielať na

Poriadna rana! Potom, čo česká Miss prišla o bábätko, prišla teraz aj o šancu ísť na súťaž!

Archívne video

Krásna minuloročná druhá vicemiss Česka, Natalie Kočendová (21), už vie, že na svetovú súťaž krásy do Japonska v novembri neodletí. Súťaž kvôli covidu totiž zrušili. Obzerá sa však po nejakej inej, rozhodne má ambíciu ukázať sa svetu. V Česku si dokázala urobiť celkom slušnú PR počas roka od jej víťazstva v českej súťaži krásy, dokonca má aj vydať knihu. Žiaľ, najviac sa do povedomia ľudí dostala mimoriadne smutným spôsobom - potom, čo prišla o dieťatko v 6. mesiaci tehotenstva.

V živote mladej Natalie Kočendovej nabralo po vlaňajšom získaní titulu druhej vicemiss v súťaži Miss Česká republika všetko rýchly spád. Iba dva týždne potom sa zistilo, že je tehotná, čím ale porušila pravidlá súťaže. Napokon to ale pre ňu dopadlo dobre, aspoň čo sa týka súťaže - titul jej ponechali. Otcom mal byť uznávaný barber Lukáš Vlačuha, známy ako Laky Royal. Rodičmi sa ale napokon nestali, krásna Natália dieťa v šiestom mesiaci potratila. "Po tom, čo sa stalo, je náš vzťah silnejší. Prešli sme si veľkou bolesťou, držali sme sa navzájom. Je to obrovská láska, som za ňu veľmi vďačná," vyjadrila sa vtedy o svojom partnerskom vzťahu.

Počas tehotenstva pribrala Natalie až dvanásť kíl, ktoré musela zhodiť. Rozhodla sa totiž opäť zúčastniť súťaže krásy, ale na svetovej úrovni. Riaditeľka Miss Českej republiky Taťjana Makarenko (31) o jej účasť tvrdo bojovala. Aj v súťaži o Miss Internacional platí, že by súťažiace o miss mali byť bezdetnými slečnami a už aj tehotenstvo ich zo súťaže diskvalifikuje. Taťáne sa ale podarilo presvedčiť šéfov svetovej súťaže, aby Natalia mohla súťažiť. Radosť ale dlho nemala. "Na Miss International neodletí. Je v tomto smere statočná a chápe to. Nie je v mojej moci predvídať, ktorá svetová súťaž bude alebo nebude. Máme však plán B. Dohadujeme inú súťaž krásy. Až bude všetko čierne na bielom, tak to oznámime," oznámila Makarenko pre Super.cz.

Nataliin priateľ zažiaril pred časom na obrazovkách televízie JOJ:

​Taťjana Makarenko si zjavne sympatickú Kočendovú obľúbila. "Natálii sa podarilo urobiť si meno v Českej republike. Je krásna, má silný príbeh, vydá svoju knihu. Ona to má dobre naštartované, aj keby nešla na svetovú súťaž. Ale pôjde," vyjadrila sa riaditeľka súťaže krásy o úspešnej vlaňajšej súťažiacej. Kasting sa začal včera v Prahe. Pre Nataliu by vraj bolo zdrvujúce, keby sa nemohla zúčastniť nejakej uznávanej svetovej súťaže krásy, je to vraj jej celoživotný sen a má teraz jedinečnú šancu. "Som šťastná, mám čistú hlavu, dvakrát som bola pri mori, každý deň som chodila cvičiť, bola som spokojná. Išlo to rýchlo," povedala Natálie pre Super.cz o jej nálade a svojich zhodených kilách po tragickom tehotenstve.

Natalie a Laky Royal tvoria stále harmonický pár:

Misska Natalie Kočendová na stratu svojho predčasne narodeného dieťaťa nikdy nezabudne. "Bola to veľká bolesť, dlho mi trvalo, kým som sa z toho aspoň trochu dostala. Bude to bolieť navždy, ale možno sa to časom otupí," povedala zdrvená Natalia. Preto sa rozhodla zapojiť do činnosti nadácie, ktorá sa stará o rodiny s predčasne narodenými deťmi, zatiaľ aspoň fotením tričiek, ktorých predaj pôjde na ich podporu. "Chcem pomôcť ľuďom, ktorí si prešli niečím podobným," vysvetlila. Na ďalšie dieťa v súčasnosti nepomýšľa. "Teraz dieťa vôbec nie je v pláne, určite až po svetovej súťaži, do tej doby to vôbec neriešime," hovorí rozhodne. Prednosť dostala jej túžba splniť si sen o účasti v prestížnej súťaži krásy, a aj keď to nahlas nepovedala, iste aj o víťazstve.

Súvisiace články

Najčítanejšie