Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tomuto sa povie pocta! Na oslávenkyňu Mariku Gombitovú si dojímavo spomenuli Kandráčovci!
Zdielať na

Tomuto sa povie pocta! Na oslávenkyňu Mariku Gombitovú si dojímavo spomenuli Kandráčovci!

Zrejme najslávnejšia slovenská speváčka, akú sme kedy mali, platinová blondínka so zlatom v hrdle, Marika Gombitová, oslavuje 12. septembra narodeniny. Tento rok je to malé jubileum - 65 rokov. Gratulácie sa hrnú zo všetkých strán, napokon, Mariku možno nepochybne považovať za kráľovnú hodnú úcty. A podobne to cíti aj Ondro Kandráč.

Je to až neuveriteľné, ale Marika Gombitová už dosiahla vek, keď patrí medzi seniorov. Pritom pri pohľade na jej krehkú krásu má človek pocit, že prestala starnúť už pred 20 rokmi. No pri pohľade na jej kariéru je pocit presne opačný - stihla toho toľko, čo iní ani za tri životy. 

Pritom je celkom možné, že nejeden človek by sa po tragédii, akou bola autonehoda, keď mala Marika len 24 rokov, po ktorej od pása nadol celkom ochrnula, psychicky úplne zložil. Ona sa dokázala veľmi rýchlo vzchopiť a zaznamenala bezpočet úspechov, ktoré pretrvávajú dodnes.

Mimoriadne dojímavý moment zažila Marika aj pred dvomi rokmi:

​Na slávnu kolegyňu z brandže si počas koncertu spomenuli aj Kandráčovci a líder kapely sa postaral o skutočne mega gratuláciu. Spolu so stovkami divákov zaspievali Marike Všetko najlepšie a skandovali jej meno. "Marika veľa šťastia, ľudia ťa majú radi, ľúbia ťa a tešia sa na skoré stretnutie," odkázal Ondrej Kandráč oslávenkyni.

Snáď sa zdravica dostane k oslávenkyni. Niet pochýb, že takéto krásne gesto a zjavné nadšenie by ju dojali. K blahoprianiu sa pripájame aj my a želáme Marike veľa zdravia a sily ďalej robiť radosť sebe aj ľuďom svojím krásnym spevom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie