Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Lucie Vondráčková prekvapuje slovami o vzťahu s Vojnarom: Som v jeho SEKTE!
Zdielať na

Lucie Vondráčková prekvapuje slovami o vzťahu s Vojnarom: Som v jeho SEKTE!

Archívne video

Už mesiac sa takmer denne klebetí o novom vzťahu v rámci českého šoubiznisu. Celkom nečakane sa totiž začiatkom augusta prevalilo, že niekoľko rokov single žijúca Lucie Vondráčková (41) sa dala dokopy s moderátorom Petrom Vojnarom (45). Ich krátky vzťah komentuje verejnosť a ich fanúšikovia rôzne. Najmä Lucii radia, aby bola opatrná, vraj je Vojnar zlatokop. Obaja to berú ale s humorom, hoci Petr priznáva, že to nie je príjemné.

Na začiatku augusta na priamu otázku, či tvoria pár, vyšli Lucie Vondráčková a Petr Vojnar s pravdou von. "Pokojne to tak berte," najskôr odpovedala neurčito Lucie. Na naliehanie však odpoveď upresnila: "Ale áno, potvrdzujem." Podobne reagoval aj Vojnar. "Áno, môžem to potvrdiť. Skutočne s Luckou tvoríme pár. Viac k tomu nechcem hovoriť. Je to citlivé, ale nebudem klamať, že to tak nie je. Nie je na to dôvod," povedal vtedy moderátor. Odvtedy však už toho narozprával oveľa viac, narozdiel od zdržanlivejšej Lucie.

V súkromí sa pár stretáva vraj pravidelne, ak im to pracovné povinnosti dovoľujú. Teraz sa konečne ukázali spolu po prvýkrát aj na spoločenskej akcii. Zúčastnili sa na finále Czech&Slovak PhotoGirl 2021 a ako sa ukázalo, bolo to pracovne, píše portál Expres.cz. Petr Vojnar akciu moderoval a Lucie Vondráčková sedela v porote. Po oficiálnom skončení slávnostného večera už ale netajili, že k sebe patria. Padli si do náručia, občas sa pobozkali a podpichovali. Zaujali aj svojim naozaj netradičným oblečením. Moderátor mal na sebe sako s komiksovou potlačou a Lucie mala na saku farebné hviezdy. Zrejme tým chceli demonštrovať svoj zmysel pre humor a recesiu.

Pri nakrúcaní tohto klipu sa dali Petr a Lucie dokopy:

A práve humor bol vraj tým rozhodujúcim dôvodom, čo ich spojilo. "Má brutálny humor. To znamená, že to rezonuje. Ja mám totiž tiež brutálny humor, to je taký humor, ktorý je na hrane, že sa tomu smejeme iba my dvaja," tvrdila Expresu.cz so smiechom Lucie. Pritakával jej aj Petr Vojnar. "Sarkazmus, irónia, čierny humor, ja som bol prekvapený, že Lucie tento humor miluje. Považujem sa za guru tohto humoru u nás. Preto sa to možno spojilo," myslí si moderátor. "Ja som v jeho sekte. On je môj guru a ja som súčasťou jeho sekty," zaklincovala to so značnou nadsázkou Vondráčková.

Vzťah s Vojnarom je po vyše troch rokoch bez priateľa už oficiálny:

A humor nie je to jediné, čo majú spoločné. Obaja účinkujú aj v divadle a Petr Vojnar má tiež za sebou aj kariéru speváka v boybande T-Boyz, no za speváka sa nepovažuje. No možno by v prípade ponuky mohli s Luciou účinkovať spolu v divadelnom predstavení. Iný názor na to má však Vondráčková, rozchádzajú sa vraj charakterovo, čo sa týka postáv. "Ja to vnímam tak, že Petr má rád komédie a ja mám rada tragédie a drámy. Mňa to viac ťahá do dramatických vôd a jeho vidím v komédiách," vysvetlila speváčka a dodala, že majú spoločné to, že auto nie je ich obľúbený "dopravný prostriedok". "Chodíme peši. Petr jazdí MHD a ja utekám, aby som to stihla na ďalšiu zastávku, kde bude," opäť si zavtipkovala Vondráčková. Je celkom evidentné, že ich vzťah stojí skutočne na spoločnom humore, čo je mimoriadne dôležitá súčasť v priateľstve, a tak má táto láska rozhodne nádej.

Súvisiace články

Najčítanejšie