Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kate a William obklopení láskou! Vojvodkynin brat sa oženil a bolo to prekrásne!
Zdielať na

Kate a William obklopení láskou! Vojvodkynin brat sa oženil a bolo to prekrásne!

Archívna reportáž

Tento víkend sa konečne podarilo vstúpiť do stavu manželského aj tretiemu potomkovi Middletonovcov, manželov Carol a Micheala. Ich najstaršou dcérou je Kate, ktorá sa manželstvom s princom Williamom stala vojvodkyňou z Cambridge a budúcou kráľovnou manželkou. Druhá dcéra Pippa sa zas vydala za veľmi bohatého podnikateľa a finančníka Jamesa Matthewsa. Jediný syn Middletonovov, najmladší potomok James Middleton, sa chcel oženiť už dávnejšie, ale jeho plány prekazili objektívne prekážky.

James Middleton (34) je známy aj tým, že miluje zvieratá, obzvlášť psov. Spolu s jeho novopečenou manželkou Alizée vlastnia až šesť rozkošných chlpáčov. Nedávno James nakrútil televízny dokument, v ktorom hovorí o tom, ako mu jeho psy pomohli vyliečiť depresiu. Začiatkom roka si James s Alizée odkúpili štvrtú nehnuteľnosť Middletonovcov v dedine Bucklebury v grófstve Berkshire za 1,45 milióna libier.

Táto nehnuteľnosť je úžasný štvorizbový dobový statok na okraji Bucklebury, ktorý je zapísaný na zozname pamiatok II. stupňa. Rodičia Carole a Michael žijú v kaštieli za 4,7 milióna libier v tej istej dedine a sestra Pippa nedávno kúpila Bucklebury Farm Park s kontaktnou zoologickou záhradou, ktorú si obľúbili tri princiatka vojvodov z Cambridge. V príspevku na Instagrame vlani v septembri James napísal: "Je to rok, čo som požiadal Alizée o ruku... A aký to bol rok! Dva domy, lockdown, dva pokusy o svadbu, šteniatka, spustenie novej spoločnosti, oholenie brady a ešte oveľa viac, ale najlepšie je, že sa o to môžem podeliť s vami a Alizée a nemôžem sa dočkať, až sa pustíme do všetkého, čo nám budúcnosť prinesie".

Čerstvý ženáč James je nielen veľký fešák z dobre situovanej rodiny, ale aj citlivý muž, ktorý zbožňuje zvieratká:

Francúzsku priateľku požiadal o ruku v októbri 2019 a na prstenníku jej pristál zafírový prsteň. Svadbu plánovali na máj 2020. Kvôli lockdownom pre covid museli ale až dvakrát termín svadby zrušiť. Konečne im to teraz vyšlo. "Včera som sa oženil s láskou môjho života obklopený rodinou, priateľmi a, samozrejme, niekoľkými psami v krásnej dedinke Bormes-les-Mimosas. Slovami sa nedá opísať, aký som šťastný," napísal v nedeľu na Instargram. V sobotu sa uskutočnila svadba s francúzskou finančnou analytičkou Alizée Thevenet. Zosobášili sa na tajnom obrade vo francúzskej dedinke na Azúrovom pobreží. Na obrade sa podľa všetkého zúčastnili aj Jamesovi rodičia, sestra Pippa spolu s manželom Jamesom a aj jeho najstaršia Kate s princom Williamom a ich tromi deťmi. 

James Middleton sa v sobotu oženil a na záberoch zo svadby žiari šťastím: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy)

​Novomanželia sa zoznámil v roku 2018, keď sa prvýkrát stretli v exkluzívnom klube South Kensington, kam sa vybral s kokršpanielkou Ellou. "My dvaja sme boli v klube South Kensington v Chelsea. Ella mi ležala pri nohách pod stolom, keď som si  uvedomil, že by mohla byť smädná, a tak som ju s dôverou poslal k miske s vodou na druhej strane terasy. Vykročila však k Alizée. V rozpakoch som sa jej šiel ospravedlniť a priviesť Ellu späť. Alizée si však myslela, že som čašník a objednala si pitie, pričom naďalej hladkala Ellu, ktorá v tej chvíli ležala na chrbte a pozerala sa na ňu," opísal peknú príhodu pre denník The Telegraph. "Nevedel som, že som práve spoznal svoju budúcu manželku, a to všetko vďaka Elle," dodal zjavne úprimne zamilovaný čerstvý ženáč.  

Súvisiace články

Najčítanejšie