Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Vyzerať ako Kate - trest alebo požehnanie?! Prišlo aj na vyhrážky smrťou!
Zdielať na

Vyzerať ako Kate - trest alebo požehnanie?! Prišlo aj na vyhrážky smrťou!

Archívna reportáž

Hovorí sa, že každý človek má kdesi na svete svojho dvojníka. Rovnako aj každá významná osobnosť, ba aj viacerých, keďže podoba s celebritou môže prinášať aj isté výhody. Platí to aj v prípade Kate Middleton (40). Jednou z jej dvojníčok je Britka Heidi Agan (40) z Northamptonshire, ktorá je matkou dvoch detí. Napodobňovaním Kate si vraj dokáže celkom slušne zarobiť. Od roku 2012 pracuje pre londýnsku agentúru Susan Scott Lookalikes, s ktorou podpísala zmluvu, keď ju uznali za dvojníčku vojvodkyne z Cambridge. Už pri zásnubách Kate s princom Williamom ju za ňu mnohí považovali a pýtali si preto jej fotku s autogramom. Rozhodla sa preto túto skutočnosť využiť vo svoj prospech.

Byť dokonalou dvojníčkou ale nie je vôbec jednoduché. Neustále musí sledovať vizáž a outfity vojvodkyne a hneď si k tomu musí všetko potrebné zaobstarať, ako prezradila pre My London News"Snažím sa investovať do kúskov, ktoré si myslím, že si znova oblečie, alebo do farieb, ktoré môžem nosiť pri viacerých príležitostiach. Keď má na sebe niečo z konfekcie, skočím do auta a idem to nájsť," vysvetľovala Heidi. Nechcela by ale žiť svoj život ako Kate trvalo, ale nejaké momentky jej neprekážajú. Hovorí, že "žiadne dve zákazky práce nie sú rovnaké“ a môže zarobiť čokoľvek od "500 libier až po tisíce“.  Predtým pracovala ako servírka, ale túto prácu už, pochopiteľne, dávno opustila. 

"Spočiatku som veľmi neverila, že sa tým dá zarobiť na živobytie," priznala pochybnosti Agan. Ale v roku 2013 dala výpoveď a stala sa Kate na plný úväzok. Je spokojná, lebo má viac slobody a tiež viac času pre svoje deti. "Naštudovala som si jej pohyby, hlas a ako treba mávať do kamery," hovorí o svojej príprave na túto prácu. Okrem oblečenia musí dbať aj na iné detaily.  Keď bola Kate tehotná, Heidi nosila pod oblečením výplň. "Kate má závideniahodnú postavu, takže udržať sa v podobnej forme je ťažké, najmä bez jej osobných trénerov," zverila sa s neľahkým problémom dvojníčka, ktorá s ňou musí držať krok aj v súvislosti s líniou tela, čo je možno najťažšie.  

Vysvetlila, že "vykoná prácu a potom ide domov“. Tento jej džob ale nie je celkom bez chyby.  Snaží sa byť v civile čo najnenápadnejšia kvôli zapáleným obdivovateľom Kate, aby nevzbudzovala ich pozornosť. "Mylne si ma pletú s vojvodkyňou. Raz ma sledovali až domov. A najťažšie je vysporiadať sa s internetovými diskutérmi. Píšu mi, že nenávidia kráľovskú rodinu, alebo že sa vôbec nepodobám na Kate," posťažovala sa. Raz sa jej dokonca na Facebooku vyhrážali smrťou. "Som veľmi opatrná. Nikdy by som sa nepohybovala po Londýne len tak, celá nalíčená a priťahovala na seba pozornosť," dodala Heidi, pričom neskrývala, že má z toho strach. Zatiaľ ale plusy jednoznačne prevažujú a aspoň má predstavu, že byť skutočnou Kate tiež nie je úplne jednoduché.

Heidi s kolegami-dvojníkmi členov z britskej kráľovskej rodiny: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Agan (@katemiddletonlookalike)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie