Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Miss 2019 skočila zo 60-metrovej budovy! Mrazivá posledná správa svetu!
Zdielať na

Miss 2019 skočila zo 60-metrovej budovy! Mrazivá posledná správa svetu!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Ani krása, ani mladosť, ani úspech nie sú zjavne zárukou šťastia. Smutná správa prišla z USA, keď žena, ktorá v nedeľu ráno skočila z mrakodrapu v New Yorku, bola identifikovaná ako bývalá Miss USA Cheslie Kryst.

​Tridsaťročná Cheslie Kryst bola právnička a pracovala aj ako redaktorka šoubizovej relácie Extra. Korunku pre Miss USA získala v roku 2019. Kryst mala byt na deviatom poschodí budovy v centre Manhattanu, z tejto výškovej budovy skočila okolo 7:15 ráno, píše portál NY Post. Pod mrakodrapom ju našli už, žiaľ, bez známok života.

Naposledy ju videli na jednej z terás budovy na 29. poschodí. Len niekoľko hodín pred skokom Kryst na svoj profil na Instagrame napísala: "Nech vám tento deň prinesie pokoj a mier". V angličtine sú pritom posledné dve slová "rest" a "peace", celkom jasne odkazujúce na RIP - Rest In Peace, teda "odpočívaj v pokoji".

Cheslie šla v mnohých smeroch príkladom všetkým mladým:

Modelka pred ukončením života zanechala aj odkaz, v ktorom uviedla, že chce všetko zanechať svojej matke. Jej konanie nebolo nijako vysvetlené. "Bola nielen krásna, ale aj inteligentná - bola právnička. Mala život, ktorý jej mohol závidieť každý. Je to také smutné," vyjadril sa nemenovaný zdroj z radov polície pre NY Post. Kryst sa narodila v Michigane Američanovi poľského pôvodu, a Afroameričanke, bývalej víťazke súťaže Miss Severná Karolína USA, April Simpkins.

"Zdrvení a vo veľkom smútku zdieľame odchod našej milovanej Cheslie. Jej veľké svetlo inšpirovalo ostatných na celom svete svojou krásou a silou. Starala sa, milovala, smiala sa a žiarila," stojí v oficiálnom vyjadrení rodiny zosnulej. Aj Instagram zaplnili kondolencie, no mnohé sa zhodujú v jedinej otázke - prečo..?

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie