Skoro jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Tvrdý útok na Vojnara! Drogy a zneužívanie Vondráčkovej, moderátor vybuchol!
Zdielať na

Tvrdý útok na Vojnara! Drogy a zneužívanie Vondráčkovej, moderátor vybuchol!

Archívna reportáž

Ktovie, či už Petr Vojnar (45) neoľutoval svoje rozhodnutie stať sa súčasťou piesne Pro tebe, za ktorou stojí taliansky spevák a producent pôsobiaci v Prahe, Gabriel Grillotti. V spomienkovej piesni na Karla Gotta sa vyznáva slovami smútku z jeho straty a spomienok na život plný bolesti Dominika Gottová (48), najstaršia dcéra zosnulého majstra. Text jej napísal Vojnar na základe jej vyznania, ako vníma otcovu stratu. Vzápätí po krste videa a jeho zverejnení sa začali na pieseň, Dominikin výkon a text plný klišé, ozývať zo všetkých strán kritici, niektorí poriadne drsne.

​Na krutú kritiku aj a Peter Vojnar. "Že to schytáme, nás neprekvapilo, pretože sme národ, aký sme, ľudia sú skôr negatívni a každého hneď odsudzujú. Vedeli sme, že to, čo chystáme, bude kontroverzné, a s tým sme do toho tiež išli," vysvetlil moderátor, sko to vníma. Spolupráca s Grillotim je ale pre neho iste zaujímavá. Pred Vianocami ho údajne vyslal služobne do Las Vegas a Mexika a letel biznis triedou. Moderátor, spevák a herec sa za ostatné mesiace zviditeľnil vzťahom s Luciou Vondráčkovou. Po uvedení videoklipu s Dominikou Gottovou sa ale do neho obul v Česku známy majiteľ a zároveň moderátor súkromnej televízie, Jaromír Soukup (52). "Je to nejaký chlapík, ktorý sa chce presláviť ako Gabriel Grillotti, ten Talian, ktorý spieva pieseň Pro tebe s Dominikou Gottovou. Vojnar je na tom rovnako a podaril sa mu majstrštyk," vysmial sa mu v jeho relácii VIP svet. 

"Vojnar je nula. Nemá nič, nič nevie, chcel sa zviditeľniť. Vyzliekol by sa donaha pre fotku v bulvári," pokračoval Soukup v osočovaní. "Lucko, ešte že si sa s ním rozišla," na dôvažok oslovil aj Vondráčkovú. To prirodzene Vojnara riadne rozhodilo. "Len tak z plezíru uráža Dominiku a Lucku. Machruje a potom zalezie ako zbabelec. Nemám vo zvyku nechať niečo také len tak. Nech je to, ako je to, Lucie je stále moja partnerka a na to som háklivý," vyjadril sa dotknutý moderátor pre Extra.cz a dal tým aj jasnú odpoveď na otázku, či sú ešte so speváčkou spolu.

Toto je pesnička s Vojnarovým textom, ktorá vzbudila veľké vášne:

V hádke so Soukupom pokračoval Vojnar na Instagrame. Najprv zverejnil úryvky z televíznej relácie, v ktorej sa o ňom vyjadroval urážlivo, a potom ukázal súkromnú konverzáciu s ním. Zo strany Soukupa pokračovali útoky na Vojnara a jeho zosmiešňovanie v rôznych podobách a Vojnar sa mu snažil protirečiť, arogancia narástla do skutočne otrasných rozmerov. "Myslím si o tebe, že si parazit a snažil si sa využiť Lucinku," zaťal Soukup do živého. "Neboj, všetci vieme, že šňupeš. Tak si choď dať lajnu, nech sa trochu upokojíš," pokračoval v priam úbohých urážkach domnelý Soukup.

​​Napokon Petr Vojnar konverzáciu prerušil a neskôr aj smazal. "Spätne som si uvedomil, že debata zo stránky s JS má veľa faktických nepresností, a preto som začal mať podozrenie, že môže ísť o falošný profil. Ale či už je, alebo nie, známa osoba si musí takéto veci ustriehnuť. Na podstate problému, ktorý je za Jaromírom, sa tým nič nemení. Rád si to s ním vybavím z očí do očí," zveril sa znechutený priateľ Lucky Vondráčkovej, ktorá sa ale už dlhšiu dobu o ňom nezmieňuje. Nevedno, ako sa stavia k tejto jeho prekérnej situácii, v ktorej sa spomína aj jej meno. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie