Oblačno
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Má Paľo Habera stroj času?! Pred 40 rokmi vyzeral staršie ako teraz, NEUVERITEĽNÉ!
Zdielať na

Má Paľo Habera stroj času?! Pred 40 rokmi vyzeral staršie ako teraz, NEUVERITEĽNÉ!

Archívna reportáž

Po nostalgickej fotke z mladosti, ktoré zdieľal na sociálnej sieti so svojimi fanúšikmi spevák Peter Nagy (62), sa do svojich starých albumov pozrel aj ďalší slovenský spevák Paľo Habera, ktorý v apríli oslávi okrúhle životné jubileum, 60 rokov života. To je už iste vek, keď sa človek môže obzrieť za svojou minulosťou a zhodnotiť, čo dokázal, aj ako začínal. V jeho prípade môže byť ale iste viac ako spokojný.

​Paľo Habera patrí medzi najväčšie hviezdy na našom speváckom nebi, je aj už priam legendárny porotcom speváckej súťaže, má krásnu ženu, slávnu modelku Danielu Peštovú, aj tri vydarené deti. Aby toho nebolo málo, vekom len získava na šarme a mužnosti. To aktuálne potvrdil fotkou z mladosti a fanúšikov ňou veľmi pobavil.

Pri pohľade na záber z maturitného tabla, kde mal sladkých osemnásť, sa človek jednak neubráni smiechu, no ešte sa aj neubráni pocitu, že Paľo zrejme cestuje v čase. Síce bol aj vtedy fešák, ale štramácke fúziky, ktoré si vypestoval, mu pridávajú snáď aj 20 rokov. Pochopiteľne, chýba ešte aj charizma, na ktorú treba roky a skúsenosti.

Paľo sa priznal, že obľubuje nápoj, ktorý tiež potrebuje roky, aby bol dobrý:

​Z Haberu v súčasnosti vyžaruje sebavedomie muža, ktorý vie, že niečo v živote dokázal. Pritom tesne pred maturitou nemal ani príliš veľké ambície. "Ja som vedel len, že nechcem ísť na dva roky na vojnu a preto musím ísť na vysokú školu, úplne jedno akú, a že potom, ak ju dokončím, tak budem niekde asi pracovať. A dúfal som, že ma to bude aspoň trochu baviť," odhalil svoje vcelku jednoduché zmýšľanie vtedy osemnásťročného stredoškoláka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavol Habera (@pavolhabera)

To si zrejme ešte netrúfol vidieť sa ako profesionálny spevák, hoci hudbu, spev a k tomu aj šport miloval najviac. V komentári k snímke z maturitného tabla ale celú svoj úspešnú kariéru zhrnul do jednej vety. "Dopadlo to celkom dobre a to všetko - pre mňa tak dôležité - mi zostalo," zveril sa so svojimi pocitmi. Čo presne pod tým dôležitým myslel, vie iba on sám, ale každému musí byť jasné, že so svojím životom musí byť spokojný. Už aj pre takú malichernosť, že starne ako víno. Aj fanúšikovia v komentároch sa zhodli, že čím je Paľo starší, tým je väčší fešák.

Súvisiace články

Najčítanejšie