Jasno
16°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Vinczeovci prekvapujú: vzájomné ponižovanie a urážky! TOTO k tomu povedala Adela!
Zdielať na

Vinczeovci prekvapujú: vzájomné ponižovanie a urážky! TOTO k tomu povedala Adela!

Archívna reportáž

Viktor Vincze a Adela Banášová vytvorili pár, aký by azda nikto netipoval. Bližšie sa spoznali na svadbe Mateja "Sajfu" Cifru a Veroniky Ostrihoňovej, pričom obaja boli v tom čase bez partnera. Ako sa neskôr Vincze priznal, už predtým mal Adelu v oku, no až toto bola skutočne dobrá príležitosť. Pretancovali a prerozprávali spolu celú svadbu a tento rok oslávia už 5 spoločných rokov v manželstve.

No najmä Viktor Vincze (31), ambiciózny moderátor, si spočiatku musel vypočuť neveľmi lichotivé poznámky na svoju adresu. Vraj sa chcel po Adelinom chrbte len šplhať vyššie, prípadne ešte horšie - že je zlatokop. Už šiesty rok ale dokazuje, že nič z toho nebola pravda a s manželkou ho spája skutočne dokonalá harmónia a láska.

Nepochybne vládne u Vinczeovcov idylka aj preto, že obaja majú veľký zmysel pre humor. Je do značnej miery známkou zrelosti a zdravého sebavedomia, keď si človek dokáže vystreliť sám zo seba a rovnako aj príjma bez problémov žartíky na vlastný účet. 

Adela už zjavne nepotrebuje doma počuť slová vďaky jej niekdajšiemu trénerovi:

Na prvý pohľad je v prípade Adely aj Viktora zrejmé, že títo dvaja s humorom problém nemajú. A vôbec sa neostýchajú vystreliť si z milovanej polovičky, žiadne okolky. "Dnes Viki zavesil na IG moju fotku s pleťovou maskou a vzápätí ho istá pani v správe obvinila z toho, že ma chce ponížiť. Tak som na vyváženie pridala aj ja fotku ako hlce potravu," prekvapila Adela naschválmi, ktoré si s manželom robia. No to ani zďaleka nie je všetko, čo si Vinczeovci vo vzťahu robia a niektorých ľudí to môže aj zaskočiť. "S mojím manželom si, podotýkam, navzájom komentujeme tučné zadky, smiešne vzhľady a najradšej o trapase toho druhého hovoríme v prítomnosti partnera iným ľuďom. Pokojne spomíname aj milé príhody s bývalými, bavíme sa o tom, ktorý muž sa páči mne a ktorá žena jemu," nechala Adela nahliadnuť priaznivcov do fungovania jej manželstva.

Iste to nebola len jedna pani, ktorá sa nad takýmito "praktikami" vo vzťahu podivuje. V mnohých prípadoch totiž nejeden človek preferuje radšej pekné pozlátko, ako úprimnosť a dialóg. Adela sa názoru blízkych neboji, napokon, asi tak má vyzerať vzťah, ktorý človeka neprestane baviť a posúva ho ďalej. A tak hoci si zjavne doma "nakladajú", Vinczeová mala potrebu sa manžela verejne zastať, keď ho pani obvinila, že chce Adelu len ponížiť. "Lebo vraj 'ja som osobnosť a on sa chce pri mne len zviditeľniť'. Asi máločo chlapovi v médiách skomplikuje život tak, ako sa dať dokopy s Adelou a naštartovať desiatky skratkovitých úvah v hlavách ľudí. Napriek tomu do toho išiel," celkom jasne vyzdvihla nepochybne jeden z dôvodov, prečo si Viktora váži. "S nadhľadom - a tučným zadkom," zaklincovala na záver príspevku Adela a je celkom isté, že zdanlivé urážky na vzťahu Vinczeovcov žiadne jazvy nezanechávajú. A to radí moderátorka aj ostatným, vrátane rýpavej pani.

Súvisiace články

Najčítanejšie