Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rodinka sa rozrastie! David Gránský sa pochválil tou najkrajšou správou!
Zdielať na

Rodinka sa rozrastie! David Gránský sa pochválil tou najkrajšou správou!

Archívna reportáž

Kým u nás je sympatický David Gránský známy najmä ako moderátor talentovej šou Česko Slovensko má talent, kde aj pred pár mesiacmi sekundoval krásnej Jasmine Alagič, v rodnom Česku je aj seriáloou hviezdou. No fanúšikov si získal nielen pre svoj fešný vzhľad a herecké umenie, ale aj pre to, že ani popularita s ním zjavne nezamávala a už neuveriteľných 13 rokov stojí verne po boku jedinej lásky. A o chvíľu už budú tie lásky dve.

​Populárny český herec David Gránsky (29) sa zrejme riadi známym heslom "postav dom, zasaď strom a sploď potomka". Kým staval dom a sadil strom, ubehlo už pekných pár rokov a zjavne už nastal čas zrealizovať aj to tretie na zozname. Pred necelými tromi rokmi si po 10 rokoch vzťahu vzal za manželku sympatickú Nikolu. Už zhruba rok obývajú nový dom, ktorý si za pomoci rodiny postavili na pozemku neďaleko domu Davidovej mamy kúsok za Prahou. Priestranná stavba má, samozrejme, aj detskú izbu.

Tú budú už zakrátko potrebovať. Šťastný David zverejnil na sociálnej sieti dojímavú fotografiu, kde stojí s manželkou v objatí. Nikola drží v ruke položenej na jeho pleci snímky z ultrazvuku s vyvíjajúcim sa plodom v jej brušku. "Hráč číslo 3 vstúpil do hry. Očakávame....(že sa čoskoro nevyspíme)," pridal k fotke pár slov k ľahko pochopiteľnému dôvodu jeho radosti herec, známy napríklad aj z českých seriálov Modrý kód či Ohnivé kura.

David dokázal utajiť svadbu a dosť dlho sa mu darilo tajiť aj sladké tajomstvo jeho manželky:

​Nevedno presne, v ktorom mesiaci tehotenstva je nastávajúca mamička Nikola, ale zjavne sa obaja na potomka veľmi tešia. Podľa veľkosti bruška sú už rozhodne za polovicou, už azda aspoň v siedmom mesiaci. Môžu začať pomaly zariaďovať pre bábo izbičku v ich novom dome.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?avid ?ránský (@davidgransky)

Jeho milý príspevok okamžite získal tisíce lajkov a mnoho gratulácií od fanúšikov, ale aj od známych kolegýň. Ozvala sa Marta Jandová, Sabina Laurinová, Mariana Parachařová, Eva Decastelo, Sara Sandeva a mnohé iné. "Davide, koukej, mimčo,ty vago! Z celého srdca gratulujeme!" napísala natešene aj Davidova krásna kolegyňa z ČSMT Jasmina. Ku gratulantom sa pridávame aj my, želáme najmä veľa zdravia celej rodinke!

Súvisiace články

Najčítanejšie