Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rýpaví diskutéri zachránili speváčke život! Teraz im za nepríjemné poznámky ĎAKUJE!
Zdielať na

Rýpaví diskutéri zachránili speváčke život! Teraz im za nepríjemné poznámky ĎAKUJE!

Zdroj: Instagram/Michelle Heaton

Britská speváčka Michelle Heaton (42) z Liberty X sa vlani v apríli zaregistrovala v liečebni The Priory v snahe poraziť svoju závislosť od drôg a alkoholu po tom, čo jej hrozil v krátkej dobe smrteľný kolaps organizmu. Speváčka zdieľala svoju fotografiu pred tým, ako minulý rok nastúpila na odvykaciu liečbu a teraz, keď ju má už za sebou. "Takže rok 2021 bol pre mňa plný rôznych vecí. Ale ukázalo sa, že to bol najlepší rok môjho života - život, o akom sa mi ani nesnívalo," zverila sa na sociálnej sieti svojim sledovateľom. "Dnes som vďačná nielen za to, že som dokázala dosiahnúť 8 mesiacov triezvosti, ale moje telo, myseľ a duša boli doplnené láskou. Musela som sa naučiť milovať sám seba, aby som sa opäť stala zdravou," dodala.

​​"Prvá fotografia vznikla v prvý deň, keď som nastúpil do liečebne 27. apríla 2021. Vystrašená, sama, bez nádeje, sivá a opuchnutá od zlyhávajúcej pečene a pankreasu. Chcela som zdokumentovať svoju cestu pre seba a teraz som pripravená ukázať, čo telo dokáže tvrdou prácou a jasnou mysľou. Druhá je práve teraz (trvalo mi celú večnosť, kým som vylovila podobné nohavičky, bohvie kde je moja športová podprsenka) - šťastná - milujúca samu seba a starajúca sa o seba - plná nádeje - energie, ambícií a zdravá,"  vysvetlila svoju situáciu podrobnejšie.

Závislosť od drog a alkoholu priviedla túto mamu dvoch detí takmer k priepasti. Heaton predtým prezradila, že tri roky nevydržala ani deň bez alkoholu, kým sa v apríli prihlásila na odvykaciu liečbu. Keď sa Michelle počas septembrového vystúpenia v relácii Loose Women priznala, že najťažšou časťou jej cesty bolo získať pomoc, povedala: "Je to prvý krok a najťažšie je priznať si, že máte problém a že ste bezmocní voči drogám a alkoholu." Podržal ju aj jej manžel, ktorý s ňou napriek všetkému vydržal v manželstve, lebo nechcel, aby ich deti prišli o mamu. Ale ešte jedna ňou zverejnená fotografia bola pre speváčku doslova životu dôležitá. Na nej si totiž jej priaznivci všimli, že má jeden prsník iný, ako ten druhý. Hoci sa ich poznámky na nesúmernosť pŕs mohli zdať nevhodné, poradili jej, aby sa uistila, že má implantát po mastektómii, ktorú podstúpila pred 10 rokmi kvôli vysokému riziku rakoviny, v poriadku. Poslúchla ich radu a urobila dobre.

Pieseň Just a Little od skupiny Liberty X, kde Michelle pôsobila, poznajú a slovenskí poslucháči, pripomeňte si tento hit z roku 2002: 

"Neviem, ako sa vám všetkým poďakovať za tie vaše komentáre. Vďaka vašim upozorneniam som to začala riešiť. Už nejakú dobu predtým som niečo tušila, ale nevenovala som tomu takú pozornosť, ako som mala," poďakovala sa všetkým. "Tento rok nemám žiadne predsavzatia, pretože jediné, čo teraz potrebujem, je moje zdravie, triezvosť, návrat mojich priateľov a rodina, ktorá sa o mňa už nemusí báť. Vlani o tomto čase som nemala silu ani na to, aby som si dal nejaké predsavzatie, a... Len som sa modlila za ďalší deň," napísala s pokorou speváčka, ktorej život sa aj vďaka postrehu priaznivcov doslova reštartoval. Už len vydržať. 

Michelle sa za komentáre, ktoré jej zachránili zdravie, poďakovala na Instagrame svojim fanúšikom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michelle Heaton (@wonderwomanshel)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie