Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Je z neho bezdomovec?! Momoa skončil po rozchode v karavane!
Zdielať na

Je z neho bezdomovec?! Momoa skončil po rozchode v karavane!

Zdroj: Instagram/Jason Momoa

Hollywoodsky herec Jason Momoa (42), známy najmä z filmu Aquaman, ale napríklad aj zo seriálu Hra o tróny, a herečka Lisa Bonet (53), hviezda seriálu Šou Billa Cosbyho, mnohých prekvapili, keď začiatkom januára oznámili, že sa plánujú rozviesť po takmer sedemnástich rokoch spoločného života. Už údajne spolu ani nebývajú, ako tvrdia očití svedkovia, ktorí herca videli, ako vychádza s rozcuchanými vlasmi z jeho luxusného obytného auta. To si zaparkoval na dvore kamaráta. Zatiaľ nie je známe, či sa skutočne definitívne odsťahoval zo svojho kalifornského domu, alebo je karavan len chvíľkový úlet.

​V rozhovore pre The Sun zdroj z blízkosti tejto filmovej hviezdy o jeho karavane prezradil viac."Býva v ňom dosť často a rozhodol sa v ňom spávať vždy počas nakrúcania, aby nemusel riešiť hotel, chce byť pri pláži. Naozaj nie je typom človeka, ktorý by si potrpel na súkromné lietadlo a luxusné rezorty," tvrdí zdroj. Hoci život v karavane zvyčajne znamená skôr skromnejšie podmienky,  herec má z neho vraj veľkú radosť. Jeho EarthRoamer skutočne nie je obyčajným obytným vozidlom. Stál ho viac, ako stoja tie najluxusnejšie byty v Bratislave, šialených 750 000 dolárov a Mamoa ho má tak rád, že si ho dokonca vzal aj na premiéru filmu Aquaman v roku 2018. Hoci na FOTKE vyzerá ako bezdomovec, skutočne sa nemusia fanúšikovia obávať, či náhodou netrie biedu - Jasom to tak má proste rád.

Jason a Lisa sa prvýkrát stretli v džezovom klube v roku 2005 tesne predtým, ako sa stal celosvetovo slávny vďaka svojej úlohe v seriáli Hry o tróny. Dvojica spolu začala žiť a zakrátko priviedli na svet dve deti. V roku 2007 sa im narodila dcéra Lola a o rok neskôr syn Nakoa-Wolf. Mamoa má s Lisou aj nevlastnú dcéru Zoe Kravitz, ktorá sa jej narodila zo vzťahu s jej bývalým manželom Lennym Kravitzom. Jason s ním má veľmi priateľský vzťah. Obe hviezdy sa dokonca občas označovali za rodinu. Hoci Lisu často oslovovali ako Jasonovu manželku, dvojica sa oficiálne zosobášila až v roku 2017.

Jason Momoa žije po rozchode s manželkou Lisou v megaluxusnom karavane, pozrite sa dovnútra jedného z nich:

Začiatkom januára Jason napísal pre svojich 16,5 miliónov sledovateľov na Instagrame dlhý príspevok. "Všetci sme pocítili tlak a zmeny týchto transformačných časov... Rozvíja sa revolúcia - a naša rodina nie je výnimkou. Cítime a rastieme zo seizmických posunov, ku ktorým dochádza. A tak - Zdieľame naše rodinné novinky, že sa v manželstve rozchádzame. Delíme sa o to nie preto, že by sme si mysleli, že je to hodné správy, ale preto, aby sme mohli ísť v našich životoch ďalej dôstojne a čestne. Láska medzi nami pokračuje a vyvíja sa tak, ako si želá byť poznaná a prežívaná. Navzájom sa oslobodzujeme, aby sme boli tým, kým sa učíme byť," vysvetlil Mamoa s tým, že to oznámil, aby sa to dozvedeli touto formou dôstojne a úprimne. Akurát, že zakrátko správu, nevedno prečo, zmazal. Všetci dúfajú, že sa manželstvo sympatického páru podarí zachrániť.

Lisa s dcérou s Zoe, ktorú má zo vzťahu so spevákom Lennym Kravitzom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lisa Bonet (@officiallisabonet)

Súvisiace články

Najčítanejšie