Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Zdalo sa, že sú dokonalí súrodenci! Janet Jackson šokuje priznaním, čo musela od Michaela znášať!
Zdielať na

Zdalo sa, že sú dokonalí súrodenci! Janet Jackson šokuje priznaním, čo musela od Michaela znášať!

Sestra zosnulého kráľa popu, Michaela Jacksona († 50), Janet Jackson (55) nakrútila štvordielny biografický dokument s názvom Janet, Together Again, ktorého prvá časť by sa mala objaviť v televízii už na konci januára. Odkrýva v ňom množstvo tajomstiev ich slávnej rodiny, vrátane jej vzťahu s Michaelom, píše portál The Sun. Prekvapivo, posťažovala sa, ako veľmi ju slávny brat urážal. Michael si ju vraj rád kruto doberal kvôli jej váhe a nazýval ju "prasaťom na jatky, ale aj kravou, tučnou sviňou a koňom," tvrdí v dokumente.

V upútavke, ktorá bola zverejnená koncom roka 2021, sa Jackson zamýšľa nad tým, ako podľa nej ovplyvnili obvinenia zo zneužívania detí Michaelom jej kariéru, pričom tvrdí, že ju považovali za "vinnú zo spojenia", teda len preto, že prosto boli súrodenci. Do dokuseriálu prispeli aj známe osobnosti a kolegovia umelci ako Mariah Carey, Missy Elliott, Janelle Monáe, Paula Abdul a Tyler Perry. S jeho premietaním sa začne od pondelka 31. januára.

Pripomeňte si hitový súrodenecký duet:

Seriál sa nakrúcal počas piatich rokov a skúma osobný život hviezdy, ale obsahuje aj archívne zábery niektorých najväčších momentov z Jacksonovej hudobnej kariéry, pričom jedným z nich je kontroverzné vystúpenie na Super Bowl v roku 2004 s Justinom Timberlakom. Janet veľmi trápilo, ako ju Michael urážal kvôli jej oblinám. "Smial sa na tom a ja som sa tiež smiala, priblížila smutné roky, pričom to niekde vnútri bolelo. "Keď vám niekto povie, že ste príliš tučný, ovplyvní vás to," zverila sa s tým, čo počúvala od vlastného brata. Janet Jackson sa v štvordielnom dokumente divákom otvorila, ako bojuje s jej obrazom tela a emocionálnym jedením.

Napriek všetkému sa mali radi a na svojho zosnulého brata stále myslí:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Janet Jackson (@janetjackson)

Spomína, že sa to začalo, keď mala desať rokov a hrala Penny v americkom sitkome Good Times. "Som emocionálny jedák, takže keď som v strese alebo ma niečo naozaj trápi, upokojuje ma to," zveruje sa v tomto seriálovom dokumente. "Hrala som v Dobrých časoch a to bol začiatok problémov s váhou a s tým, ako som sa na seba pozerala. Vyvíjala som sa vo veľmi ranom veku a začali sa mi skoro zväčšovať prsia, preto mi ich zväzovali, takže som vyzerala plochejšie," zaspomínala na začiatok jej problémov s váhou. Zďaleka však nie je medzi hviezdami jediná. Trpí tým okrem iných aj herečka Rebel Wilson, ktorej sa ale podarilo nedávno  rapídne schudnúť zmenou životosprávy.

Súvisiace články

Najčítanejšie