Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Konečne sú zasnúbení! Po narodení bábätka sa hviezdny herec odhodlal pokľaknúť!
Zdielať na

Konečne sú zasnúbení! Po narodení bábätka sa hviezdny herec odhodlal pokľaknúť!

Archívna reportáž

Vďaka hlavnej úlohe vo filme Sám doma sa stala z Macaulaya Culkina (41) doslova zo dňa na deň obrovská hviezda. No vtedy, ako malý chlapec, sa nevedel so slávou celkom dobre vysporiadať a do jeho života vstúpili drogy aj alkohol. Azda aj preto sa mu už ako dospelému podobný úspech nepodarilo zopakovať a doslova chradol pred očami. Maculay sa však akoby zázrakom pomerne nedávno pozviechal a vyzerá mimoriadne spokojne. Môže za to nepochybne aj vzťah s herečkou Brendou Song (33), s ktorou má 9-mesačného synčeka.

Zoznámili sa pri nakrúcaní filmu Changeland v Thajsku a prvýkrát sa o nich začalo klebetiť, keď ich v júli 2017 videli na večeri v talianskej reštaurácii v Los Angeles. Nasledujúci mesiac Brenda zverejnila na Instagrame skupinovú fotografiu, na ktorej pózovala po boku Culkina. Svoj vzťah udržiavali v súkromí, ale herečka s tvárou bábiky v auguste 2020 dala na Instagram špeciálny odkaz pre Maculaya k jeho 40. narodeninám. "Všetko najlepšie k 40. narodeninám tejto magickej bytosti. Mohla by som tu sedieť a donekonečna písať o tom, aký si úžasný, milý, láskavý, úprimný, verný, brilantný a zábavný, a aká som vďačná, že s tebou môžem zdieľať túto životnú udalosť," vyznala sa celkom jasne sympatickému Macovi.

Ale Culkin už v roku 2018 počas vystúpenia v podcaste The Joe Rogan Experience hovoril o svojich zámeroch založiť si so Song rodinu. "Mám peknú malú rodinu - pekné dievča, pekného psa, peknú mačku a všetky tie veci. Chystáme sa presťahovať. Robíme na dome a na všetkých tých veciach," načrtol, ako vyzerá jeho život. Vlani v apríli ale privítali na svete už aj syna Dakotu. Pomenovali ho po Culkinovej zosnulej sestre, aj preto je meno mierne mätúca, keďže obvykle je to skôr dievčenské meno. "Sme nadmieru šťastní," uviedli Culkin a Song v krátkom vyhlásení po narodení tohto ich prvého dieťaťa.

Macaulay Culkin sa za dlhé roky od čias Kevina poriadne zmenil, pozrite si jeho videjko s vtipnou pointou:

​​Konečne už aj došlo aj na zásnuby, ako prezradil nemenovaný zdroj z ich blízkosti pre magazín People. Brendu Song odfotografovali paparazzi s prsteňom s diamantom na ľavej ruke, s ktorým ju Culkin zrejme požiadal o ruku. Snáď dôjde aj do roka, ako je zvykom, aj k ich svadbe. Pre Brendu by to bolo jej prvé manželstvo. Culkin, pochádzajúci zo siedmich detí, bol od roku 1998 už raz ženatý s Rachel Miner, ale manželstvo skončilo po 4 rokoch, deti nemali.

Culkin a Song spolu pôsobia veľmi šťastne a spokojne, výsledkom sú nedávne zásnuby:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brenda Song (@brendasong)

Súvisiace články

Najčítanejšie