Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Brad Pitt je zadaný! Konečne dokonalé šťastie po boku TEJTO speváčky?
Zdielať na

Brad Pitt je zadaný! Konečne dokonalé šťastie po boku TEJTO speváčky?

Archívna reportáž

Aj keď hviezdni herci Angelina Jolie (46) a Brad Pitt (58) už nejakú dobu netvoria pár, stále ich boj o deti pokračuje. K rozvodu ich manželstva síce došlo už pred takmer tromi rokmi, no ich horúce hlavy nieže odvtedy nevychladli, ale naopak - obvinenia, najmä zo strany Angeliny, sú stále škaredšie. Tá by chcela dokonca odoprieť Bradovi akýkoľvek kontakt s ich deťmi. To však nechce už z princípu herec pripustiť, a aby bol deťom nablízku, kúpil si dom neďaleko obydlia Angeliny, kde žije aj s ich deťmi. No zdá sa, že ho už neobýva sám.

Hoci patrí medzi najkrajších mužov sveta, minimálne v šoubiznise, od rozchodu s Jolie Bradovi zatiaľ pripisovali len všelijaké krátke aférky. No ako sa najnovšie prevalilo, Pitt už má nejakú dobu vzťah. Jeho novou láskou má byť švédska popová hviezda Lykke Li (35), s ktorou sa vraj stretáva od polovice minulého roka, ako tvrdí informovaný zdroj pre The Sun.

Tá býva len pár minút od jeho domu v Los Angeles, v štvrti Los Feliz, v uzavretom a stráženom objekte. To je iba tri minúty jazdy autom od Pittovej rezidencie. "Bradovi to dokonale vyhovuje, keď má niekoho, koho má rád, tak blízko," tvrdí zasvätený zdroj. Lykke Li má so svojím bývalým partnerom a producentom zároveň, Jeffom Bhaskerom, šesťročného syna Diona. Najnovšie sa s ňou Brad ukázal v novootvorenej reštaurácii v Hollywoode. Zdroj potvrdil denníku The Sun, že tam bol aj Pitt a nebol sám. "Bola to Lykke, večerali spolu," tvrdil jednoznačne.

Vypočujte si pieseň s názvom Hard Rain od speváčky Lyyke Li:

Ale ani Angelina Jolie vraj už nie je sama. Aj ona, podobne ako Brad, zalovila v mladších ročníkoch a už pár mesiacov vraj tvorí pár s temperamentným spevákom z Kanady s etiópskymi koreňmi, The Weekndom (31). Paparazzi ju s ním pristihli už viackrát v LA na večeri, ako aj na súkromnom koncerte. Po večeri vo vyhlásenej talianskej reštaurácii v Santa Monice koncom septembra ich dokonca po dlhom družnom rozhovore zaviezol šofér čiernym SUV do honosného sídla Weeknda v Bel Air. Tento exotický spevák si v jeho poslednej piesni pochvaľuje sex s nemenovanou hereckou hviezdou, možno zavádza, no možno je to poetické priznanie, že je skutočne zaľúbený.

Brad sa údajne zahľadel do severskej nevšednej krásky Lyyke Li:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lykke Li (@lykkeli)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie