Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nielen Kavaschovú vydierajú pre intímne fotky! Ozvala sa aj Studenková, reaguje aj Drobná!
Zdielať na

Nielen Kavaschovú vydierajú pre intímne fotky! Ozvala sa aj Studenková, reaguje aj Drobná!

Archívna reportáž

Slovenským šoubiznisom otriasa poriadne nechutný prípad vydierania. Nie je jasné, kto je páchateľ, no je známe, kto je obeť. Dominika Kavaschová spravila zrejme to najlepšie, čo mohla. Mimoriadne nepríjemnú situáciu zverejnila, a ak tým vydierača neodstraší, aspoň už vopred ľudí pripraví na to, čo sa môže stať a aké nechutné pozadie to má.

​V piatok sa herečka Dominika Kavaschová odhodlala pre veľmi odvážnu vec, žiaľ, s nepekným pozadím. Fanúšikom sa v instastories zverila, že jej pred časom medzi správami pristala jedna, ktorej obsah veľmi neriešila. "Tvrdil, že má moje intímne fotky, čo som úplne odignorovala, pretože som si vtedy vôbec neuvedomila, že mám nejaké intímne fotky, ani mi to nenapadlo, neriešila som to. A o pár dní mi tento človek poslal fotky a vtedy som si uvedomila, že mám také fotky," zverila sa herečka priaznivcom.

Dominika si je takmer istá, že ich vymazala a netuší, ako sa k nim mohol ten človek dostať. Z jej slov sa dá chápať, o žiadne šokujúce či vulgárne erotické fotky, ale azda nikto by nechcel, aby neznámy človek zdieľal so svetom jeho osobná zábery. Tobôž nie známa herečka, mama sotva ročnej dcérky.

Dominika žiari v SND, ale aj v mnohých seriáloch, napríklad aj v jojkárskych Prázdninách:

"Rozhodla som sa, že s tým vyjdem verejne, pretože mám pocit, že sa to niekde dostane, pretože ten človek ma začal vydierať a chce odo mňa peniaze," povedala Dominika a hoci sumu neupresnila, dodala, že nie je malá. Herečka je z toho skutočne šokovaná a pár nocí už nespala, chce takto aspoň všetkých varovať, aby si dávali pozor na svoje súkromie. Presne s tou istou výzvou a, žiaľ, aj skúsenosťou sa o pár hodín neskôr ozvala na Facebooku cez profil jej partnera Braňa Kostku aj Zdena Studenková. 

"Ja som tiež dostala niekoľko výhražných mailov, že na mňa niečo majú, že mám zaplatiť určitú sumu. Nie som si vôbec vedomá toho, že by niekto mohol mať nejaké moje fotografie, ktoré by boli takého druhu, ako spomínala Dominika. Napriek tomu si myslím, že je hrozné, že ten človek to skúšal aj na mňa," hovorí vo videu nahnevaná herečka, ktorú priam urazilo, že si niekto myslel, žeby bola taká hlúpa a naletela by. "Pridávam sa k tomu, čo povedala Dominika a vyzývam ľudí, aby boli obozretní a dávali si pozor, čo si nahrávajú a čo zdieľajú," apelovala aspoň na verejnosť.

Instagram/DK

Veľmi radikálne zareagovali Emma Drobná a Filip Šebo, ktorí sa rozhodli to na sociálnej sieti úplne zabaliť. "Mrzí nás táto situácia. Necítime sa bezpečne a preto s Filipom odchádzame z Instagramu. Dúfam, že nás pochopíte," napísala Emma a skutočne oba profily sympatického páru zmizli. Ako Dominika Kavaschová zverejnila, ohlásilo sa jej mnoho ľudí s podobnými skúsenosťami. Len málokto si však trúfne sa vydieračovi postaviť aj za cenu rizika, že sa fotky dostanú von. Dominike preto patrí iste uznanie, otázne je, či pôjde ešte ďalej a prípad odovzdá do rúk polície. Vydierač by nemal obísť bez trestu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie