Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hanychová šokovala slovami o Prachařovi! Ani on nebude veriť vlastným očiam!
Zdielať na

Hanychová šokovala slovami o Prachařovi! Ani on nebude veriť vlastným očiam!

Archívna reportáž

Známa škandálnica, influencerka Agáta Hanychová (36), prežíva v súčasnosti krásne chvíle zamilovanosti so svojím v poradí minimálne siedmym priateľom od rozchodu s Jakubom Prachařom (38). Konečne sa zdá, že v chirurgovi Andrejovi zo Slovenska, pôsobiacom v Prahe, našla toho pravého, ktorého bezvýhradne obdivuje a uznáva. Zatiaľ. O svojich doposiaľ krátkych známostiach nemá problém informovať širokú verejnosť, za čo si vyslúžila aj kritiku a získala rôzne nelichotivé nálepky. Ona má ale na to celkom jasné argumenty.

​Agáta tvrdí, že pre jej prelietavosť je vcelku jednoduché vysvetlenie: "Pretože mám rozdielny názor na život ako muži, s ktorými som bola. Pravdepodobne som lovila v zlých vodách." Na otázku, čo vlastne hľadá u mužov, odpovedala pomerne stroho. "Ja neviem! Asi mozog, ten som ešte u nikoho nemala," vtipne zareagovala so smiechom. Je ale pritom známe, že takmer vždy zo začiatku vzťahov na partnera spievala ódy, aký je skvelý, najmä ten šiesty bol pre ňu priam ideál, a predsa to s ním po štyroch mesiacoch vzdala. "Áno, je to možné. Neviem, čím to je. Som jednoducho náročná. Pravdou je, že môj bývalý manžel bol fakt dobrý, takže po ňom sa ťažko hľadá. Ale je hlúpe hovoriť to nahlas, keď práve teraz nemáme práve ideálny vzťah," poriadne prekvapila skutočne veľkým komplimentom exmanželovi. Po sporoch, ktoré spolu stále majú najmä v súvislosti s majetkovým vyrovnaním to nepochybne nečakal ani on. Jedine, žeby to Agáta myslela ironicky, čo by v jej prípade až tak neprekvapilo.

Mnohí si myslia, že možno by jej prospelo zostať nejakú dlhšiu dobu sama bez partnera, aby si vo svojom vnútri usporiadala hodnoty a stabilizovala sa. "Skúsila som to, ale osud to chce inak," odpovedala na otázku, prečo proste nie je nejaký čas sama. Agáta je zjavne tvrdá nátura, keďže s ňou zjavne veľmi nič nerobia toľké rozchody, keďže nejeden človek sa z toho spamätáva aj rok. "Keby ma mal rozchod položil na rok, tak som stále sama. Tým, že to nebolo to pravé, beriem to v pohode. Keď nad tým teraz premýšľam, asi som do tých chlapcov nebola poriadne zamilovaná," odpovedala akoby sa nedialo pre ňu nič vážne, prelietavá Agáta.

Agáta sa kedysi nevyjadrovala na adresu Slovákov veľmi lichotivo, avšak dnes už azda zmenila názor: 

Je presvedčená, že jej to teraz s výberom partnera naozaj vyšlo. Objavil sa niekto, pred ktorým sa sklonila aj jej neskrotná duša a navyše je aj podľa gusta jej mamy Veroniky Žilkovej. Na začiatku tohto roka, k spoločnej fotke počas novoročnej idylky s chirurgom Andrejom u nej doma, na Instagram pripísala odkaz pre jej sledovateľov. "Momentka môjho šťastia.... Prajem vám všetkým, nech si to svoje udržujete alebo nájdete. A pokiaľ áno, tak na tom makajme. Nič nie je len tak," odkázala  zjavne po uši zamilovaná Agáta. Zakrátko iba vo dvojici s úspešným chirurgom, pochádzajúcim zo Slovenska, navštívila Nízke Tatry, kde si užila okrem lásky sneh a krásu slovenských hôr. 

Agáta si Vianoce užívala v okruhu rodiny a aj nového partnera, ktorý pochádza zo Slovenska:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie