Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
TOTO Jasmina dovolila?! Ľudia sú šokovaní, čo spravil Rytmus so Sanelom!
Zdielať na

TOTO Jasmina dovolila?! Ľudia sú šokovaní, čo spravil Rytmus so Sanelom!

Archívna reportáž

​Už dva týždne si rodinka Vrbovských užíva prekrásny ostrov Maurícius patriaci k východnej Afrike, jednu z najvyhľadávanejších exotických destinácií pre pestrosť toho, čo ponúka. Zďaleka to nie sú len nekonečné biele pláže, ostrov má rozhodne čo ponúknuť aj aktívnym ľuďom s túžbou objavovať a zažiť nevídané. A evidentne s touto túžbou tam prišli aj Jasmina a Rytmus.

​Kým na Slovensku sa strieda dážď so snehom a vetriskom, na Mauríciu o zime ani netušia. Rodinka Vrbovských si užíva dokonalé leto už dva týždne a ešte raz toľko majú pred sebou. Ako prezradil Rytmus, o túto dovolenku sa postarala Jasmina, ktorá všetko zariadila a vraj aj zaplatila, vrátane letenky v biznis triede. V raji s nimi nemohol chýbať ani ich milovaný synček Sanel. 

Chlapček si zrejme na túto dokonalú dovolenku nebude pamätať a je to tak trochu škoda. Zažíva totiž také neuveriteľné momenty, o akých nielen jeho rovesníci, ale ani drvivá väčšina dospelých ani nesníva. Sú to najmä stretnutia so zvieratami, aké v Európe nemáme, no aj momenty, o ktoré sa mu postarali rodičia. A je to zjavne najmä Rytmus, ktorý nedbá ísť až na hranu.

Je celkom dobre pochopiteľné, prečo musel Sanel dodatočne dostať aj druhé meno:

​Patrik rozhodne chce, aby jeho synčekovi nechýbala odvaha. Na to, čo s ním vyviedol, by totiž nemal odvahu ani nejeden dospelý sám, nieto ešte s dieťaťom v náručí. Podľa všetkého raper obchádza všetky zipline, teda lanové dráhy, ktoré na Mauríciu sú a na jednu z tých kratších a nižšie nad zemou si trúfol aj so Sanelom. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

"Namotal som ho na to, že poletí ako Superman. Veľmi sa mu to páčilo, aj keď som čakal, že do sekundy bude kričať maminkaaa," napísal k videu Rytmus. Ukázal celému svetu, že svojho 2,5-ročného syna si pripútal o seba a spustil sa s ním pekných pár desiatok metrov. Samozrejme, išlo o bezpečnú atrakciu, no človek nikdy nevie. No v tomto prípade ukázala aj Jasmina, že nie je úkostlivá matka a manželovi túto adrenalínovú zábavku povolila. Podľa komentárov pri videu na Instagrame boli ľudia z tohto počinu nadšení a Sanelovi odvážneho otca v dobrom závideli. No nejedna žena sa priznala, že by nič podobné nedovolila, strach by nepustil. Aj v tomto prípade sa ukázalo, že kto sa bojí, nech nejde do lesa - Vrbovskí sa prosto neboja, a tak im neunikajú výnimočné zážitky.

Súvisiace články

Najčítanejšie