Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Desivá diagnóza! Andymu Hrycovi diagnostikovali chorobu, na ktorú zomrel Gott!
Zdielať na

Desivá diagnóza! Andymu Hrycovi diagnostikovali chorobu, na ktorú zomrel Gott!

Archívna reportáž

Rodinou herca a podnikateľa Andyho Hryca otriasla aktuálne oveľa vážnejšia diagnóza, ako koronavírus. Po pretrvávajúcich nenápadných príznakoch oznámili lekári 70-ročnému Hrycovi krutý verdikt - akútna leukémia.

Andrej Hryc, ktorý naposledy zažiaril napríklad vo filme Čiara, ako aj v úplne horúcej seriálovej novinke Slovania, bude musieť výrazne spomaliť v aktívnom živote. Diagnóza, o ktorej informoval portál čas.sk, je vážna a vyžaduje si náročnú liečbu.

V poslednom období pociťoval herec nepríjemné stavy, ako aj isté zdravotné problémy. Azda nikto v rodine Hrycovcov nečakal, že výsledkom zistení bude choroba, ktorej podľahol v októbri ako 80-ročný Karel Gott.

Andy Hryc vydal pred časom aj knihu:

​Akútna leukémia je o to zákernejšia choroba, že sa dlho vôbec neprejavuje a neraz sa na ňu príde len náhodou, pri inom vyšetrení. Andy sa pred pár dňami vybral na Kliniku hematológie a transfúziológie v bratislavskej Petržalke, čo potvrdila aj jeho dcéra, producentka a bývalá riaditeľka divadla Nová scéna, Wanda Adamik Hrycová. "Otec je hospitalizovaný. Podstupuje náročnú liečbu," povedala pre čas.sk Hrycová.

​Vraj to bola práve Andyho rodina, ktorá na neho tlačila, aby sa aj napriek pomerne nenápadným prejavom, že niečo nie je v poriadku, vybral za odborníkmi. Nie je známe, v akom štádiu chorobu podchytili, nepochybne ale lekári robia čo je v ich silách, aby známemu hercovi pomohli.

Súvisiace články

Najčítanejšie