Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Jennifer Lopez dosnívala! Koniec plánom, svadba nebude!
Zdielať na

Jennifer Lopez dosnívala! Koniec plánom, svadba nebude!

Archívna reportáž

Už vyše rok ubehol odvtedy, čo bývalý hráč baseballu, 44-ročný Alex Rodriguez, pokľakol pred večné mladou päťdesiatničkou Jennifer Lopez. Ako sa hovorí, svadba má byť do roka a do dňa od zásnub. Zhruba tak to mali aj naplánované, ale...

Láska nestarnúcej krásky J.Lo a bývalého športovca Alexa prekonala aj jeho obvinenie z nevery, a zdalo sa, že svadbe nič nestojí v ceste. To ale ešte zaľúbenci netušili o koronavíruse.

Princezná Beatrice, Katty Perry a Orlando Bloom a napokon aj Jennifer Lopez - to sú romantické obete pandémie, ktoré musia dočasne zabudnúť na manželský sľub.

J.Lo si ťažkú hlavu z odhaľovania tela nerobí:

​Jennifer Lopez a Alex Rodriguez si na svoju svadbu vybrali Taliansko, píše portál Cosmopolitan. Pochopiteľne, v situácii, ktorá aktuálne v krajine panuje, je to absolútne vylúčené. "Všetko už bolo naplánované aj zaplatené," posťažoval sa snúbenec. Vzápätí dodal, že keď kríza skončí, svadba sa iste uskutoční.

Jennifer so snúbencom nahrali ľuďom odkaz:

Jennifer Lopez sa ale zo zmarenej svadby nerúti, berie to pragmaticky. "Pandémia naše svadobné plány trochu ovplyvnila. Úprimne povedané, neviem, čo sa stane, nemáme fixný dátum. Tak, ako zvyšok sveta, aj my čakáme. Ak ale máme byť spolu do konca života, tak prečo sa ponáhľať?" zhodnotila situáciu triezvo nádejná nevesta J.Lo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie